LÄPPFÖRSTORNING

Vad är en läppförstoring?   

Idag har det blivit mer populärt att förstora läppar. Det är en trend som är mest populär bland unga men även populärt bland äldre med syfte på att återskapa förlorade volym i läppar och runt munnen. Läppförstoring görs idag med filler med hög kvalite. Filler som består av hyaluronsyra, en naturlig vattenbindande molekyl som orsakar en mjukare och fylligare läppar.     

Får jag ankläppar? 

Absolut inte. 

Att få ankläppar är resultat av felteknik, tjockt material. Ju tjockare materialet är, desto klumpigare ser läpparna ut.      

Hur många behandlingar behöver jag? 

Jag rekommenderar alltid att börja med små mängder. Självklart ligger kundens önskemål / behov i centrum men ibland blir man storleksblind då ska en bra behandlare varna sin kund. Förutsättning för detta är en god kund/behandlare relation.     

Hur länge håller resultatet? 

Filler som används för läppar är den tredje generationen av filler med ökade korslänkning vilket betyder att materialet ger en mjukare resultat som sitter längre. Oftast sitter resultatet i ca 6 månader upp till 1 år. Jag rekommenderar att göra en till behandling inom ett par månader vilken orsakar att resultatet håller mycket längre.     

Gör det ont att fylla läppar? 

Alla filler som används innehåller bedövningsmedel. Lokal anestesi kan användas vid önskemål.     

Hur långt tar ingreppet? 

Själva ingreppet tar ca 5 minuter. Konsultation, fotografering och efterbehandling rekommendationer tar ca 30 minuter.     

Vad kostar det att fylla läppar? 

Det beror på hur mycket filler används, priset är från 2999. (1ml)