Botox slappnar av musklerna och mjuknar till arga rynkan mellan ögonbrynen, horisontella linjerna i pannan och kråksparkarna, dvs. linjerna vid ögonrået. Ett ögonbryn lyft är också ett alternativ. Materialet som används är bl.a. Botox, Dysport, Azzalure, osv.

Ett väldigt mjukt material av tredje generations fillers används. Naturligt resultat strävas efter, självklart kundens behov och önskemål sitter i centrum. Detta är från priset för 0.5 ml.

Ansiktslift med PDO trådar. Trådar som används i kirurgi sedan många år tillbaka. Trådarna stimulerar elastin och kollagen bildning i ansiktet vilket i sin tur medför en stramning och lättare lyft i ansiktet. Man behandlar olika område i a nsiktet såsom lyft av dubbelhaka, kindlyft, ögonbrynslyft, käklinje m.m.

Profhilo är den högsta koncentration av hyaluronsyra (64 mg/2ml) från IBSA som injiceras subkutant för att motverka slapphet i huden. Den stimulerar remodelering av åldrandet. Mest rekommenderade anti-age behandling. Lyster och mer glow är resultatet av denna produkt samt att den påverkar rynkor och slapphet.

Midcroneedling med EPN, är en teknik som som med hjälp av små vibrerande nålar skapar små kanaler i huden. Kanalerna som bildas ger serum fri tillgång djupt ner i huden och därmed stimulerar serumet hudens collagenbildning.

Hyalase är ett protein som injiceras för att lösa upp oönskade resultat av fillers. Hyalase påverkar enbart fillers som är uppbyggd av hyaluronsyra. Detta pris gäller ett behandlingstillfälle.

Bästa metoderna för att få fylliga och naturliga ögonfransar. Du kan välja mellan olika metoder såsom singelöfransar, volymfransar eller Lashlift