Profhilo Göteborg

Vad är Profhilo och varför ska du göra det

Överblick

Botox Göteborg

Bäst resultat
2 behandlingar

Botox Göteborg

Hållbarhet
+6 månader

Botox Göteborg

Behandlare
Legitimerade vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
Samma dag

Botox Göteborg

Tid
30-45 min

Botox Göteborg

Bedövning
Nej

Botox Göteborg

Komplikation
Låg

Botox Göteborg

Vila
Inga

Profhilo överblick

Bäst resultat

2 behandlingar

Återhämtning

Omedelbar

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30-60 min

Duration av resultat

Upp till 6 månader

Komplikationsrisk

Låg

Behandlare

Legitimerade vårdpersonal

Bedövningsmedel

Inga

Vad är Profhilo?

Med åldern, särskilt efter 30 år, minskar mängden kollagen, fett och elastin i huden markant. Resultatet är volymförlust, fina linjer och en allmänt matt hy. Profhilo® är den perfekta föryngringsbehandlingen för att bekämpa dessa tecken på hudåldrande. Profhilo är en icke-kirurgisk anti-åldrande behandling som är effektiv, långvarig och säker.  Behanlingen är en unik injektionsbehandling som fungerar genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden. Profhilo innehåller hyaluronsyra, ett naturligt förekommande ämne i kroppen för att återfukta och uppstrama huden genom att stimulera uppbyggnad av nya, yngre hudceller.

JQ.Klinik är en av de ledande kliniker i Göteborg som erbjuder Profhilo. Alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av legitimerade tandläkare och därför kommer du vara i trygga händer hos oss på JQ.Klinik.

Hur fungerar Profhilo?

Profhilo är gjord av högkoncentrerad och högrenad hyaluronsyra (HA) och är en mirakulös injektionsbehandling som kan användas i ansiktet, nacken, dekolltage eller på händerna för att förbättra din hy och få dig att se yngre (föryngrad) och mer ungdomlig ut. Produkten injiceras i 10 specifika områden i ansiktet, bio estetiska punkter, även känd som BAP. Produkten sprider sig under hudytan där den omedelbart återfuktas inuti huden på grund av hyaluronsyrans hydrofila egenskaper.

Du kanske vill ta bort eventuell smink, men din behandlare på JQ.Klinik kommer att se till att din hud är ordentligt förberedd före behandlingen.

Vem är en lämplig kandidat för Profhilo?​

Vi rekommenderar behandlingen till dig som känner att din hud har börjat tappa elasticitet, tappa volym, saknar lyster eller se torr ut. Profhilo kan användas på ansiktet och/eller nacken för att fräscha upp och föryngra huden. Du får ett naturligt resultat utan att ändra ansiktsform eller få mer volym. Behandlingen är inte lämplig för dem som vill ersätta förlorad volym i specifika delar av ansiktet eller de som vill ändra ansiktsformen.

Hur förbereder jag mig för Profhilo behandling?

Som med alla injektionsbehandlingar bör du undvika fiskoljor och alkohol före behandlingen. Utöver detta behöver du inte vidta några särskilda åtgärder för att förbereda dig inför din Profhilo®-behandling.

Du kanske vill ta bort eventuell smink, men din behandlare på JQ.Klinik kommer att se till att din hud är ordentligt förberedd före behandlingen.

Profhilo Behandlingsområden

Profhilo är en avancerad hyaluronsyra-behandling som JQ.Klinik i Göteborg erbjuder för att återställa hudens elasticitet och fyllighet. De vanligaste behandlingsområdena inkluderar ansikte, armar, händer, dekolletage och hals, och är idealiska för att motverka åldrande och ge huden ett yngre och fräschare utseende.

Hur ska jag göra för att boka en behandling?

Steg ett - Samråd och samtycke

Det är viktigt att förstå att även om Profhilo® inte är receptbelagd medicin så är ansiktets anatomi komplex, så det är klokt att endast låta medicinskt kvalificerade behandlare utföra Profhilo®-behandlingar. Samråd och behandling skall inte ske samma dag (om du inte har diskuterat det per telefon med din läkare)(nya kunder minst 48 timmar betänketid).

 Detta ger dig tid att överväga allt som togs upp under konsultationen, inklusive riskerna, och ger dig en ” betänketid “.

Vid ankomsten till kliniken kommer din behandlare att fylla i ett detaljerat formulär med personuppgifter och medicinsk historia tillsammans med dig.

Vi kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydliggöra det realistiska, förväntade resultatet av fillerbehandlingen.

Vår Behandlare på JQ.Klinik kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få.

Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Du kommer att underteckna och datera dina ifyllda formulär och en samtyckesblankett.

Ta dig tid att överväga om det är rätt för dig och var noga med att fråga vad uppföljningsproceduren är.

Visa mer Minimera

Steg två - Profhilo Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

Din behandlare på JQ.Klinik tar bort all makeup från ditt ansikte och använder en steril torkduk/lösning för att förbereda det område som ska behandlas.

Din behandlare börjar sedan injicera 0,2 ml Profhilo® strax under huden på 10 olika ställen i ansiktet.
Dessa injektioner kommer sannolikt att sticka, men kommer inte att vara outhärdliga.
När Profhilo® absorberas under de närmaste timmarna kommer knölarna att minska.

När behandlingen är avslutad kan du fortsätta din dag som vanligt.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Visa mer Minimera

Steg tre - Återbesök

Fyra veckor senare kommer du tillbaka till oss på JQ.Klinik för samma behandling. Du kommer att se de bästa resultaten ungefär 4 veckor efter denna andra behandling.

För att bibehålla resultaten rekommenderas Profhilo® var sjätte månad.

Profhilo aftercare - eftervård

Råd och eftervård kan omfatta följande:

  • Håll dig hydratiserad hela tiden
  • Undvik solexponering, alkohol och cigaretter och håll området mycket rent tills de små hålen sluter sig (48 timmar).
  • Undvik  ansträngande motion i 24-48 timmar.

Eventuella biverkningar bör förmedlas till behandlaren.

Hur många behandlingar behövs?

Vår expert på JQ.Klinik rekommenderar två behandlingar med 4 veckors mellanrum för att få det bästa resultatet. Du kommer att se det slutgiltiga resultatet efter ca. 2 månader. För att förlänga din Profhilo resultat bör du genomgå behandlingen var 6:e månad.

Vilka är biverkningarna av Profhilo?

Efter behandlingen kommer du att sannolikt få rodnad och klumpighet i de behandlade områdena. Detta avtar vanligtvis inom en 24-timmarsperiod. Vänligen tänk på att inte använda smink resten av dagen eftersom att det kan orsaka irritation.

Profhilo, Hur mycket kostar det?

En behandling hos JQ.Klinik kostar 3000 SEK. 

Profhilo före efter

Rulla till toppen
Logo white