Sunekos

Allt du behöver veta om populära behandlingen.

Överblick

Botox Göteborg

Bäst resultat
4 behandlingar

Botox Göteborg

Hållbarhet
+6 månader

Botox Göteborg

Behandlare
Legitimerade vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
1 dygn

Botox Göteborg

Tid
30-45 min

Botox Göteborg

Bedövning
Nej

Botox Göteborg

Komplikation
Medium

Botox Göteborg

Vila
1-3 timmar

Överblick

Bäst resultat

4 behandling

Återhämtning

Inga

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30 min

Duration av resultat

+6 månader

Komplikationsrisk

Medium

Behandlare

Legitimerade vårdpersonal

Bedövningsmedel

Inga

När vi åldras börjar huden försämras. Linjer och rynkor bildas, huden kan bli tunn och ömtålig, vilket kan leda till att den blir torr och uttorkad. Utvecklingen av injektionsbehandlingar för att förstärka, föryngra och vitalisera huden har kommit långt under de senaste tio åren och här på JQ.Klinik i centrala Göteborg anser vi att hålla sig uppdaterad med de senaste, mest innovativa och effektiva, icke-kirurgiska behandlingarna innebär optimala och varaktiga resultat för våra patienter. Vi har nyligen infört Sunekos i vår portfölj av behandlingslösningar för åldrande hud och är förvånade över de resultat som denna icke-kirurgiska injicerbara behandling kan uppnå.

Botox Göteborg

Vad är Sunekos?

Sunekos är en ny, intelligent injicerbar substans som innehåller en potent cocktail av aminosyror och hyaluronsyra (HA). Dessa är viktiga byggstenar för en frisk och återfuktad hud. Sunekos fungerar genom att stimulera fibroblasterna i huden för att uppmuntra den att producera en komplett blandning av kollagen och elastin, vilket återställer hudens livfullhet, ungdomliga lyster och hälsa i fyra behandlingstillfällen var sjunde till tionde dag.

Vad säger våra kunder om Sunekos?

“Efter att i flera år ha sett hur området under mina ögonen försämrades och accepterat att krämer kunde hjälpa dölja, men inte vända ålderstecken, har jag äntligen hittat lösningen jag har letat efter.
Det har stärkt mitt självförtroende enormt och gjort att jag inte längre är besatt av mina mörka ringar under ögonen. Jag märkte en verklig skillnad ungefär två veckor efter den sista injektionen. Jag kommer nu komma tillbaka för att få Sunekos behandling var sjätte månad eftersom jag helt enkelt inte kan tänka mig att gå tillbaka till det jag var innan.
Tack Jilah för din expertis när du utförde behandlingen – jag kände mig mycket trygg i dina händer, och jag skulle rekommendera alla. Sunekos fungerar verkligen”

Maria

Är Sunekos ett filler?

Även om Sunekos innehåller hyaluronsyra, som finns i de flesta moderna, tillfälliga dermal fillers, skiljer sig Sunekos från de andra genom att den inte fysiskt fyller huden, utan skapar ett mer naturligt resultat genom att kommunicera med huden på en intercellulär nivå så att den kan läka och reparera sig själv. Detta beror på de tillsatta aminosyrorna i Sunekos som är viktiga för att bibehålla en frisk och ungdomlig hud.

Vad kan behandlas med Sunekos?

Denna nya och spännande behandling är extremt mångsidig och kan användas i ansiktet, på halsen, på dekolletage och under ögonen.

Sunekos kan effektivt behandla ett brett spektrum av ålderssymptom som inkluderar:

 • Förlust av hudton och slapp hud
 • Åldrande hud
 • Svåra rynkor
 • Bristande återfuktning
 • Akne ärrbildning
 • Mörka ringar under ögonen
 • Solskador
 • Fina linjer och rynkor

Sunekos erbjuder följande fördelar för huden: 

 • Lyftning och åtstramning
 • Ökad volym och fyllighet i huden
 • Förbättring av djupa rynkor
 • Ökad återfuktning av huden på djupet och på ytan
 • Förbättrad definition av konturerna

Hur förbereder jag mig för Sunekos behandling?

Det är viktigt att du berättar för din behandlare om alla mediciner eller kosttillskott du tar. Vissa läkemedel eller kosttillskott kan öka risken för blåmärken. av samma anledning är det också rekommenderat att du inte dricker alkohol kvällen före behandlingen, . Eventuellt smink måste tas bort före injektionerna och du kommer att uppmanas att inte använda det igen på 12 timmar för att minska risken för infektion eller irritation vid injektionsställena.

Hur går en Sunekos behandling till?

Steg ett - Samråd och samtycke

Det är ett obligatoriskt krav att konsultationen utförs av en legitimerade behandlare 48 timmar innan behandling.(Nya kunder) Detta ger dig tid att överväga allt som togs upp under konsultationen, inklusive riskerna, och ger dig en ” betänketid “.

Vid ankomsten till kliniken kommer din behandlare att fylla i ett detaljerat formulär med personuppgifter och medicinsk historia tillsammans med dig.

Vi kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydliggöra det realistiska, förväntade resultatet av fillerbehandlingen.

Vår Behandlare på JQ.Klinik kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få.

Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Du kommer att underteckna och datera dina ifyllda formulär och en samtyckesblankett.

Visa mer Minimera

Steg två - Sunekos Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

Sunekos finns i två olika formuleringar – Sunekos 200 (lämplig om du har mindre synliga rynkor) och Sunekos 1200 (om du har mer avancerade synliga ålderstecken). De kan också användas i kombination för att ge enastående resultat.

Du kommer att ha 4 sessioner vardera med 7 till 10 dagars mellanrum. ST. Tandläkare Jila kommer att injicera på flera ställen som omfattar det område som skall behnadlas.

Den slutliga effekten av behandlingen kommer att synas 1-2 veckor efter sista behandlingen. 

Visa mer Minimera

Steg tre - Återbesök

Din behandlare på JQ.Klinik kommer att erbjuda dig en tid för återbesök senast 2 veckor genomförd behandling. Detta för att vi vill säkerställa att både du och vi är nöjda med behandlingen. 

Steg fyra - Upprepad behandling

Du kommer att ha 4 sessioner vardera med 7 till 10 dagars mellanrum.

Sunekos eftervård

Omedelbart efter behandlingen är det troligt att det finns en viss rodnad, svullnad, ömhet och kanske en klåda i det behandlade området. Detta är ett normalt resultat av injektionerna. Dessa symtom är tillfälliga och försvinner i allmänhet inom några dagar.

Rör helst inte behandlat området alls under några timmar! Tills den första svullnaden och rodnaden har försvunnit ska du inte utsätta det behandlade området för intensiv värme (t.ex. solarium, bastu, solbad) eller extrem kyla.

Även om du kan se en omedelbar förbättring efter en behandling krävs vanligtvis en kur och förbättringen kommer att fortsätta i takt med att den dermala biogenesen sker.

När kommer jag att se effekterna av Sunkeos behandling??

Du kan börja se en förbättring av hudens återfuktning 10 dagar efter den första behandlingen. En fullständig Sunekos-behandling består av fyra injektionstillfällen med ungefär 7-10 dagars mellanrum. Boka din Konsultation så hjälper dig.

Hur mycket kostar Sunekos?

En behandling av Sunekos hos JQ.Klinik kostar 1895 SEK.

En Kur bestående av 3 behandlingar kostar 4995 SEK.

Rulla till toppen