Trådlyft Göteborg

Strama upp huden utan kirurgi med Trådlyft Göteborg

Trådlyft Överblick

Botox Göteborg

Bäst resultat 1 behandling
Botox Göteborg

Hållbarhet 12-24 månader
Botox Göteborg

Behandlare
Legitimerade vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
1 dygn

Botox Göteborg

Tid
30-45 min

Botox Göteborg

Bedövning
Ja

Botox Göteborg

Komplikation
Låg

Botox Göteborg

Vila
1-3 timmar

Trådlyft överblick

Bäst resultat

1 behandling

Återhämtning

2-3 veckor

Tillbaka till rutiner

1 dygn

Behandlingstid

45-60 min

Duration av resultat

12-24 månader

Komplikationsrisk

Låg

Behandlare

Legitimerade vårdpersonal

Bedövningsmedel

Bedövningssalva

Vad är Trådlyft?

Trådlyft, är ett icke-kirurgiskt och minimal invasivt ingrepp som är i vissa fall ett utmärkt alternativ till den traditionella ansiktslyft operationen. Resultaten av trådlyft behandlingen är omedelbara, långvariga och direkt synliga. Trådlyft används för att behandla området i ansiktet som tyder på åldrande, såsom slapp hud i kinderna, halsen och käken. Trådlyft resulterar i mera konturer i käken, minskar nasolabiala veck och marionettlinjer och du kan i princip gå tillbaka till dina vardagliga rutiner. 

Vi på JQ.Klinik erbjuder marknadsledande PDO Trådar och alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av legitimerade ST-tandläkare, så hos oss är du i trygga händer. 

Trådlyft-JQ.klinik-Före-efter-Threadlift

Hur fungerar trådlyft i ansiktet?

Om en medicinsk specialist utför en korrekt behandling stimulerar trådlyft successivt kollagenproduktionen för att återställa volymen i ansiktet och jämna ut djupa linjer och rynkor. På JQ.Klinik använder vi ett märke som heter Rainbow Thread som är utformad för att behandla ålderstecken och ge dig ett naturligt uppfräschat utseende. Det passar både män och kvinnor och erbjuder en unik dubbel effekt – det omedelbara lyftet och den långsiktiga kollagenförnyelsen. Trådarna förs in under huden med hjälp av en nål för att lyfta den hängande vävnaden i problemområden.

Vilka är fördelarna med trådlyft?

Trådlyft kan behandla följande hudproblem och har en rad fördelar:

 • Håliga kinder – volymförlust i kinderna är mycket beroende av åldrande, men ett trådlyft kan sätta igång kollagenproduktionen som fyller ut hålen.
 • Käklinjer – när vi åldras och gravitationen tar sitt pris, kan det bildas hängande hud runt käklinjen och kan skapa en effekt av överflödig hud.
 • Hängande kinder – lätt till måttligt hängande kinder orsakas av åldrandeprocessen men kan rättas till med hjälp av trådlyftsbehandling.
 • Djupa rynkor – veck och linjer runt näsan och hakan orsakas av att fettkuddarna i vårt ansikte glider av på grund av åldern.

Vem är en lämplig kandidat för trådlyft-behandling?

 • Du ska vara över 25 år gammal
 • Önskar dig ansiktslyft utan kirurgi 
 • Vi rekommenderar alltid en konsultation innan behandlingen.

När skall man inte göra trådlyft?

Trådlyft rekommenderas normalt inte vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då suturerna helt enkelt inte kommer orka bära tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi.

Hur förbereder jag mig för trådlyft?

Du bör undvika följande 48 timmar före din behandling med PDO trådar:
 • Alkohol
 • Aspirin
 • Ibuprofen
 • Fiskoljor
Eftersom C-vitamin hjälper till med kollagenproduktionen kan det dessutom rekommenderas att du tar en C-vitamintablett av hög kvalitet och det är en god idé att komma till ditt bokade besök med noggrant rengjord hud.

Trådlyft Behandlingsområden

Trådlyft är en innovativ behandling som erbjuds på JQ.Klinik i Göteborg. Denna teknik används för att strama upp och förnya hudens utseende i områden som ansikte, hals och dekolletage. Genom att använda säkra och effektiva trådar, ger behandlingen omedelbara resultat med minimal återhämtningstid.

Hur ser processen ut?

Steg ett - Samråd och samtycke

Det är viktigt att förstå att trådlyft-behandling endast bör utföras av medicinskt utbildad personal. Samråd och behandling skall inte ske samma dag (om du inte har diskuterat det per telefon med din läkare)(nya kunder minst 48 timmar betänketid). Detta ger dig tid att överväga allt som togs upp under konsultationen, inklusive riskerna, och ger dig en ” betänketid “.

Steg två - Trådlyft Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier. Börja din trådlyftsbehandling på Göteborgs ledande klinik. Lita på experterna, vi har utfört över 300 trådlyftsbehandlingar, så du kan vara säker på att du är i trygga händer.

Steg tre - Återbesök

Din behandlare på JQ.Klinik kommer att erbjuda dig en tid för återbesök senast 2 veckor genomförd behandling. Detta för att vi vill säkerställa att både du och vi är nöjda med behandlingen. 

Trådlyft aftercare - eftervård

Råd och eftervård kan omfatta följande:

 • Försök ligga på rygg i 2-4 veckor och håll dig hydratiserad hela tiden
 • Använd receptfria smärtstillande läkemedel vid behov (undvik ibuprofen).
 • Använd is vid eventuell svullnad.
 • Undvik solexponering, alkohol och cigaretter och håll området mycket rent tills de små hålen sluter sig (72 timmar).
 • Försök att inte röra det behandlade området under minst 4 timmar efter behandlingen och undvik smink under 24-48 timmar efter behandlingen.
 • Undvik att sova på det behandlade området i minst 3 dagar och undvik ansträngande motion i 14-28 dagar.
 • Planera eventuella laserbehandlingar månaden efter behandlingen.

Eventuella biverkningar bör förmedlas till behandlaren.

Är trådlyft säkert?

På JQ.Klinik i Göteborg får varje kund som vill bli behandlad med trådlyft en djupgående konsultation där vi undersöker både önskemål och förväntningar. Vi har den högsta standarden för reglering i branschen och överträffar alla rekommenderade riktlinjer och krav. Vår klinik är säker och din behandling kommer endast att utföras av en kvalificerad läkare.

Trådlyft är inte lämpligt för alla, inklusive de som är gravida eller ammar, eller som lider av antikoagulation eller autoimmuna tillstånd.

Vilka är förekommande biverkningarna av trådlyft-behandling?

Precis som alla andra injektionsbehandlingar finns det en liten risk för biverkningar även på trådlyft-behandling. De vanliga förekommande biverkningar är blåmärken, ömhet och svullnad i behandlingsområdet. Du kan använda dig av receptfria värktabletter för att lindra obehag.

Trådlyft skall endast utföras av medicinskt kvalificerade specialist, detta i sin tur, minskar risken för dessa sällsynta biverkningar. Hos JQ.Klinik utförs alla injektionsbehandlingar av legitimerade specialist Tandläkare.

Trådlyft Behandling, Hur mycket kostar det?

Priserna för trådlyft baseras i allmänhet på det antalet trådar som behövs för att uppnå det önskade resultatet.  En behandling eller ett område hos JQ.Klinik kostar fr. 8000 SEK. 

Trådlyft före efter resultat

Rulla till toppen
Logo white