Resultatinriktade behandlingar med Fillers Göteborg

Läppar,näskorrigering och Kinder men fillers Göteborg.

Överblick

Fillers Göteborg i korthet

Fillers Göteborg, Läppförstoring Göteborg, näskorrigering och kinderJu äldre man blir desto mer vävnadsförändring sker, i kroppen och inget undantag för ansiktet. Huden blir tunnare och slappare p.g.a. Men att produktion av vissa strukturer . sedan Dessutom fettkuddar blir mindre och börja, mängder av kollagen, och fett är huden smidig och har en fyllig struktur. Men Vad som händer när man åldras är att.

 

Vilka områden kan behandlas med Fillers i fillers Göteborg?

Dessutom Nedan kan du,se vissa fillerbehandlingar. JQ.klinik erbjuder:

 • Panna
 • Tinningar
 • Tear Trough
 • Kinder 
 • Marionette 
 • Nasolabial veck 
 • Käklinjer
 • Haka
 • Läppar
 • Näskorrigering
 • Händer

Vad är fillers Göteborg?

fillers Göteborg  är ett samlingsnamn, för olika typer av estetiska produkter som används för att behandla volymförlust. seadan  Materialen som används idag är tredje, generationen av fillers vilket innehåller sedan hyaluronsyra,men  en gele-liknande: korslänkade syntetisk material. 

Hur länge håller en fillerbehandling?

Beroende på vilket område som behandlas, bredvid vilken typav   som används och hur men  ämnesomsäkan men  varaktigheten. bredvid  Varaktigheten av en fillerbehandling kan variera mellan 3-12 månader.

Hur snart kommer jag att kunna se effekten av min behandling?

Resultat med fillers ser du direkt. sedan Dock kommer det slutliga efter någon vecka pga. eventuella svullnad, rodnad eller blåmärke.Men  Ingen återhämtningstid behövs efter behandlingen.  bredvid Man kan få lätt ömhet eller rodnad som lägger sig oftast inom kort. 

Får jag sminka mig direkt efter en fillerbehandling i fillers Göteborg?

Vi rekommenderar att man inte rör behandlade områden i minst 4 timmar efter behandlingen Detta pga. medan att  användning av sminkprodukter som används dagligen.

Graviditet, amning, sjukdom eller rökning

Eftersom att det idag saknas studier som har testats på ammande eller gravida kvinnor rekommenderar vi att man av dessa perioder.bredvid  med .Informera oss gär du brukar få munsår. bredvid  mediciner i  innan behandlingen, medan dessutom vilket självklart görs efter bedömning och samråd med vår anknutna läkar

 

Gör det ont att behandlas med Fillers Göteborg?

 som vi använder innehåller bedövningsmedel vilket minskar smärtan avsevärt. medan Det finns även möjlighet att få bedövningssalva eller lokal injicering av bedövningsmedel.

Hur många behandlingar behöver jag?

Hur många behandlingar som behövs beror på vilket område som ska behandlas. dessutom dessutom Om det är första gången du få behandlingen fillers läppar, exempelvis, behövs det oftast 1 ml. Vi rekommenderar att bygga upp läpp vävnader så småningom och därför rekommenderar vi oftast en uppfräschning efter ca 1-2 månader. bredvid Exempelvis, för läppar, dessutom krävs det 2-3 behandlingar innan ett naturligt kostnadsfri konsultation med våra experter för att diskutera hur många behandlingar  just du behöver.

Filler naskorrigeringering