Fillers för Käklinje, Läppar, Näsa & Kindben Göteborg

Läppförstoring, Näsplastisk eller Tear Trough

Överblick

Botox Göteborg

Bäst resultat
1-3 behandlingar

Botox Göteborg

Hållbarhet
+6 månader

Botox Göteborg

Behandlare
Legitimerade  vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
Samma dag

Botox Göteborg

Tid
30-45 min

Botox Göteborg

Bedövning
Ja

Botox Göteborg

Komplikation
Medium

Botox Göteborg

Vila
3-4 timmar

Vad är fillers?

På JQ.Klinik i Göteborg förstår vi vikten av att se och känna sig sitt bästa. Fillers är en populär estetisk behandling som erbjuder en icke-kirurgisk lösning för att förbättra och försköna ditt utseende. Dessa injektioner, som ofta består av hyaluronsyra, är utformade för att återställa volym, minska rynkor och framhäva ansiktsdrag som läppar, kindben, käklinjer och näsa. Med fillers kan du uppnå ett ungdomligt och fräscht utseende med minimal återhämtningstid. Våra certifierade estetiker arbetar noggrant för att skräddarsy behandlingen efter dina unika behov, säkerställa en naturlig och tillfredsställande förändring.

Fillers i Göteborg hos en prisbelönt prisbelönt, professionell och modern klinik i Första långgatan, Göteborg.

På vår klinik injiceras fillers för att mjuka upp linjer, veck och rynkor och dessutom för att ge volym till områden som har förlorat sitt stöd. Fillers kan också användas för att förbättra ansiktsdrag och profiler.

Vilket fillers ska man välja?

Det finns många olika typer av dermal fillers och många olika märken. På JQ.Klinik i Göteborg använder vi endast de ledande märkena som har genomgått många års testning och forskning. De flesta typer av dermal filler består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i huden och ger volym, form, återfuktning och elasticitet. Hyaluronsyra har minimal risk för reaktioner och accepteras lättare av kroppen än andra silikon- eller kollagen fillers.

Vad händer under ingreppet?

För vissa dermal filler-behandlingar appliceras först lokalbedövning som bedövar huden i 20-30 minuter. En bedövningsinjektion kan ges för att döva området ytterligare, även om detta sällan behövs. Dermal filler injiceras sedan i det önskade området med hjälp av en mycket fin nål eller en trubbig kanyl. Resultaten kan ses omedelbart efter en behandling med dermal filler och håller i allmänhet i upp till 12 månader eller längre.

Vilka delar av ansiktet kan behandlas med dermal filler?

Dermal fillers kan användas för att behandla olika delar av ansiktet, inklusive läppar, hakan, käken, kinderna, pannan och näsan, och är idealiska för att behandla specifika problem såsom volymförlust, djupa linjer och området under ögonen. Dessa termer förklaras i detalj nedan och priserna finns på sidan Priser. Specialisttandläkare Jilah är noga med att bedöma lämpliga metoder just för dig och diskutera det med dig. Boka in för en konsultation i dag. 

Förbättra Din Profil med Professionell Käklinje Behandling hos JQ.Klinik

Välkommen till JQ.Klinik i Göteborg, där vi specialiserar oss på att framhäva och försköna dina naturliga drag med våra expert behandlingar för käklinjer. En väldefinierad käklinje kan förändra ditt ansiktsuttryck och ge en mer symmetrisk och balanserad profil. Våra erfarna behandlare använder sig av de senaste teknikerna och högkvalitativa produkter för att skapa en naturlig och estetiskt tilltalande käklinje som harmonierar med dina unika ansiktsdrag. Boka en konsultation idag för att utforska hur vi kan hjälpa dig att uppnå ditt önskade utseende.

Få Fylligare och Mer Definierade Läppar med Läppförstoring

JQ.Klinik i hjärtat av Göteborg, erbjuder vi skräddarsydda läppförstoring-behandlingar för att ge dig fylligare och mer väldefinierade läppar. Genom att använda säkra och testade fillers, arbetar våra specialutbildade estetiker för att ge dig ett naturligt och vackert resultat. Våra läppfillers-behandlingar är designade för att förbättra läpparnas volym, forma läppkonturen och återställa ungdomlig fyllighet. Besök oss för en individuell konsultation och se hur vi kan hjälpa dig att uppnå läpparna du alltid drömt om.

Skulptera din Näsa utan Kirurgi med Näskorrigering

JQ.Klinik i Göteborg är din destination för icke-kirurgisk näskorrigering som erbjuder en omedelbar förändring utan lång återhämtningstid. Våra experter inom estetiska behandlingar använder avancerade metoder för att jämna ut ojämnheter, förbättra näsans profil och harmonisera ditt ansiktsestetik. Denna behandling är perfekt för dig som önskar en subtil förändring av din näsans utseende. Med våra säkra och effektiva metoder kan du få det utseende du önskar, utan behov av kirurgi.

Framhäv Dina Ansiktsdrag med Kindben Förstärkning

Hos JQ.Klinik i Göteborg erbjuder vi kindben förstärkning för att skapa en mer definierad ansiktskontur och ett ungdomligt utseende. Våra specialister inom estetik använder högkvalitativa fillers för att skulptera och framhäva dina kindben, vilket ger ett naturligt och harmoniskt resultat. Behandlingen är anpassad för att matcha dina specifika behov och önskemål, och våra experter säkerställer en behaglig upplevelse med fantastiska resultat. Upptäck hur kindben förstärkning kan förstärka ditt ansiktes naturliga skönhet.

Skulptera din Näsa utan Kirurgi med Näskorrigering

JQ.Klinik i Göteborg är din destination för icke-kirurgisk näskorrigering som erbjuder en omedelbar förändring utan lång återhämtningstid. Våra experter inom estetiska behandlingar använder avancerade metoder för att jämna ut ojämnheter, förbättra näsans profil och harmonisera ditt ansiktsestetik. Denna behandling är perfekt för dig som önskar en subtil förändring av din näsans utseende. Med våra säkra och effektiva metoder kan du få det utseende du önskar, utan behov av kirurgi.

Fillers Frågor och svar

Vad består dermal fillers av?

Dermal fillers kan bestå av antingen kollagen, kalciumhydroxyl eller hyaluronsyra. Tidigare användes kollagenfillers som orsakade reaktioner hos vissa personer och som därför inte längre används. Vissa fillers är gjorda av kalciumhydroxylapatit men kan inte lösas upp om de måste avlägsnas av någon anledning. De flesta fillers tillverkas numera av hyaluronsyra som finns naturligt i huden. Hyaluronsyra fillers ger de mest naturliga resultaten och är säkrast eftersom de kan lösas upp vid behov.

Hur länge håller fillers?

Varje märke och fabrikat av filler kan hålla olika länge. Vissa håller i ungefär 6 månader och andra kan hålla i 12-18 månader.

 

Den del av ansiktet som filler injiceras i kan också påverka hur länge den håller. Filler kan försvinna snabbare i rörliga områden som läpparna. Filler som är tätare som de som används för kindben eller för käklinjen håller också längre.

Är dermal filler säkert?

Fillers är säkra när nödvändiga försiktighetsåtgärder har vidtagits. Det är viktigt att använda ett hyaluronsyrafiller som kan lösas upp vid behov. 

Kollagen- och hydroxylapatitfyllmedel kan inte lösas upp och om de blockerar ett kärl finns det därför inget enkelt sätt att lösa upp blockeringen av kärlet. Det är viktigt att använda ett CE-godkänt filler som TEOSYAL som har genomgått strikta tester och kliniska prövningar för att godkänna dess användning som säker och effektiv.

Hur mycket kostar fillers?

Kostnaden för dermal fillers beror främst på vilken typ av produkt som används. Vissa fillermärken är mycket billigare än andra. Detta kan bero på att de inte är CE-godkända eller att de inte håller så länge.Kostnaden för dermal fillers kan då vara ytterligare beroende av kliniken och klinikern. En Certifierad och registrerad klinik med alla system och protokoll på plats för att garantera säkra och sterila behandlingar kan ta mer betalt än ett skönhetsrum med något annorlunda faciliteter.

Våra priser på JQ.Klinik börjar på 3000 SEK.

Vilka områden kan behandlas med fillers?

Behandlingsområden med Filler

Läppfillers i Göteborg

Jilah är en expert inom behandling med fillers för läpparna och hon är ytterst noggrann när hon behandlar läpparna. Jilah tar hänsyn till alla faktorer för att förbättra varje enskild aspekt av läpparna, vilket beskrivs nedan. Läs mer om våra olika lip fillers behandlingar i Göteborg nedan.

Lip Border

Om dina läppar inte är lika definierade som de brukade vara kan läppfillers för kantlinjer användas för att förbättra definitionen och konturerna av dina läppar. Denna behandlingsmetod för läppfillers i Göteborg är också idealisk för alla som utvecklar läpplinjer (även kända som rökarlinjer). Läpplinjer utvecklas när volym förloras i våra läppar och i vävnaderna runt våra läppar. Läpplinjer (rökarlinjer) kan vara frustrerande eftersom de får läppstift att blekna. Mer viktigt är att läpplinjerna (Rökarlinjer) förändrar läpparnas form, vilket gör att hela ansiktet åldras och kan till och med orsaka ytterligare veck och volymförlust runt läpparna.


Lip Lines

Läpplinjer är också kända som rökarlinjer eller streckkodslinjer. Det är vertikala linjer (och ibland horisontella linjer) som utvecklas ovanför överläppen och som förvärras av att man spänner eller kysser läpparna.

Dessa linjer kan korrigeras eller förbättras med läppfillers. Behandlingen utförs noggrant för att ersätta den volymförlust som har fått huden att kollapsa och veckas i dessa områden. Dessa typer av fillersbehandlingar ger struktur tillbaka till detta område, jämnar ut huden, tar bort linjerna och förbättrar definitionen runt läpparna.Lip Body

Om du älskar formen på dina läppar och bara vill lägga till volym kan en förbättring av läppkroppen göras för dig. Lip body-behandlingar kan användas för en subtil förstärkning eller en märkbar förändring. Om du vill ha en diskret förbättring kommer det helt enkelt att få dina läppar att kännas och se friskare och mer återfuktade ut. Om du däremot vill ha en märkbar förändring av volymen kan detta också göras med Lip Body Behandlingar. Filler placeras noggrant och omsorgsfullt för att bibehålla den naturliga känslan och rörelsen hos dina läppar. Denna teknik garanterar ett vackert naturligt utseende på dina nya förbättrade läppar.

Cupid Bow Lips

Cupid Bow är den V-formade kontur i mitten av överläppen som bildar de två topparna och den bågformade överläppen. Cupid Bow Lip Filler Behandlingar kan användas för att förstärka Cupid Bow för att skapa mer krökning och form på överläppen.

Denna läppfillers i Göteborg hjälper till att konturera läpparna om du inte gillar din platta överläpp. Om du vill förbättra din Bow line ytterligare kan du behöva ytterligare stöd av fillerbehandling.


Philtrum Column

Philtrumkolumnerna är de upphöjda vertikala kolumnerna som sträcker sig från överläppens toppar till näsan. Vissa personer har mycket väldefinierade naturliga Philtrum-kolumner och andra har ett helt platt område ovanför läppen utan någon kolumnform. Om du vill förbättra formen på dina Philtrum Columns är denna behandling något för dig. Det finns olika anledningar till att få Philtrum Column Filler-behandling, förutom att skapa den kolonnkontur som du kanske är förtjust i. Genom att skapa en Philtrum Column får området ovanför överläppen mer kurva och kontur. När vi åldras plattas och förlängs området ovanför överläppen och därför är denna behandling idealisk för att ge tillbaka det ungdomligt kurviga och välstödda överläppsområdet. Om du tycker att området ovanför överläppen är för långt kan denna behandling också hjälpa till att skapa ungdomliga kurvor, struktur och stöd, vilket också bidrar till att få området att verka kortare och bättre stödd. Om du tycker att överläppens kant är för platt och du vill förbättra Cupid Bow-utseendet ytterligare kan denna behandling hjälpa till att stödja Cupid Bow-förbättringen och ge överläppen ytterligare kurvatur.


Fillerbehandlingar för nedre delen av ansiktet

Dessa behandlingar är viktiga att överväga om du vill förbättra dina läppar. Huden som omger läpparna är viktig för att ge styrka och stöd åt läpparna. När dessa omgivande vävnader behandlas på rätt sätt förbättras därför det slutliga läpputseendet och även den nedre halvan av ansiktet.

UPPER FACE FILLERS

Dessa behandlingar är viktiga att överväga om du vill förbättra dina läppar. Huden som omger läpparna är viktig för att ge styrka och stöd åt läpparna. När dessa omgivande vävnader behandlas på rätt sätt förbättras därför det slutliga läpputseendet och även den nedre halvan av ansiktet. 

 

(Augmenting) Förstärkning av kinderna

Detta är en mycket effektiv behandling, inte bara för att förstärka kindbenen utan också för att lyfta huden och minska ansiktslinjer och slapphet. Filler för kinderna kan användas för att skapa bättre ansiktsstrukturer och stöd för ansiktet. För kvinnor som vill ha höga kindben eller bättre definition av ansiktet kan denna behandling skapa vackra resultat. För män som vill ha ett mer strukturerat ansikte kan kindförstoring hjälpa till att skapa detta. Om du är nöjd med formen på dina kinder men istället vill ha ett mini-ansiktslyft kan man fillers kinder vara ett bra alternativ. fillers kinder kan användas för att helt enkelt lyfta huden och minska den tyngd som utvecklas runt munnen och kinderna. Filler för skrattlinjer är också ett perfekt sätt att minska skrattlinjerna och hindra dem från att bli sämre. kind fillers är också bra för att hjälpa till att minska ett trött ansiktsutseende och för att minska ett mörkt eller ihåligt område under ögonen. 

 

Tear trough filler

Denna behandling är perfekt för dem som har trötta ögon, mörka ringar, håligheter eller djupa skåror under ögonen. Denna behandling hjälper också till att stödja den känsliga huden under ögonen. 

 

Näsfiller

Näskorrigering, även känd som icke-kirurgisk näsoperation, är utmärkt för dem som vill undvika näsoperation. Näsfillers i Göteborg kan hjälpa till att anpassa näsan eller förbättra en puckel på näsan eller skapa en bättre definierad kam. 

 

Filler för tinningar

Dessa behandlingar är idealiska för dem som har ihåliga tinningar på sidorna av huvudet. Denna behandling är inte bara effektiv för att förbättra hålen utan också för att stödja och lyfta huden från nedre delen. 

 

Ögonbrynslyft filler 

Dessa behandlingar är utmärkta för att hjälpa till att lyfta ögonbrynen där de har sjunkit ner under åren. Denna behandling återställer formen på benet under brynet och skapar ett bättre stöd för ögonbrynet. 

 

Filler för pannan

Dessa behandlingar är utmärkta för att förbättra envisa linjer och veck eller för att återställa kurvan i pannan. När vi åldras blir pannan plattare och längre. Denna behandling hjälper till att minimera effekterna av pannans åldrande.

LOWER FACE FILLERS

Nasolabial 

Dessa leende linjer sträcker sig från näsans hörn nästan till munhålans hörn. Den största bristen som utvecklas för vissa människor är i hörnet av nästippen vilket gör att en skugga uppstår i dessa områden. 

För andra är de nasolabiala linjerna mest allvarliga när man ler, men när de börjar bli synliga i vila är det en bra tidpunkt att börja åtgärda dem.


Marionettlinjer

Dessa linjer sträcker sig från munhålen nedåt och kan bidra till ett nedåtriktat leende som ger ett ledset intryck. Marionettlinjerna kan också ibland vara så allvarliga att mun hörnen blir ömma hela tiden av att saliv samlas där. Förstärkning av marionettlinjerna med dermal filler ger bättre form och stöd åt läpparna och även nedre delen av ansiktet.


Mimiska veck

Denna fillerbehandling gäller den horisontella linjen mellan underläppen och hakan. Detta område är slätt och platt när vi är unga men kan bli djupare med åldern och bildar gradvis en veck. Dermal filler kan hjälpa till att inte bara ta bort linjerna i detta område utan också ge den struktur och det stöd som krävs för läpparna och den nedre halvan av ansiktet.


Filler för hakan

Dessa behandlingar används för att behandla en mängd olika problem runt hakområdet. Om du tycker att din haka är för spetsig eller till och med för utpräglad kan vi hjälpa dig att återskapa konturerna runt hakan och skapa en haka som är mer harmonisk med ansiktet och mindre påträngande.

Om du tycker att din haka är bakåtlutad och att din profil skulle behöva förbättras kan vi föra fram din haka för att skapa en idealisk ansiktsprofil. Om ditt ansikte är för runt eller om ditt nedre ansiktsdel är för kort kan vi skapa ett längre, mer ungdomligt ansikte för dig.

Om du inte gillar dina hakgropar och veck kan vi jämna ut dem åt dig. Om hudstrukturen över din haka inte är lika smidig och slät som den brukade vara kan behandlingarna med hakfiller också hjälpa till att lösa dessa problem.

Om du har en dubbelhaka eller slapp hud runt käklinjen kan hakförstoring tillsammans med käklinjeförstoring hjälpa dig.


Käklinjen

Käklinjebehandling är en utmärkt behandling som inte bara används för att definiera käklinjen utan också för att hjälpa till att hålla tillbaka lös hud som är slapp. Käklinjeförstoring kan bidra till att ändra käkens konturer för att ändra ansiktets nedre form. 

För kvinnor är det bra att skapa en mer upplyftande käke och bättre definierade käkar som minskar slapp hud. För män kan man använda en käkförstoring för att minska slapp hud eller vid behov skapa en mer maskulin käke.

ICKE-KIRURGISK NÄSPLASTIK

Icke-kirurgisk näsoperation, även kallad 15-minuters näskorrigering, är ett utmärkt alternativ för alla som vill förbättra näsans form utan kirurgins trauma, kostnader och karenstid.

 

Jilah har genomgått specialistutbildning för icke-kirurgisk näsplastik/näsoperation och erbjuder dessa behandlingar till många patienter som är bekymrade över utseendet på sin näsa.

 

Vid icke-kirurgisk näsoperation använder Specialisttandläkare Jilah dermal filler för att korrigera näsans riktning, minska puckeln, förbättra en platt näsa och skapa en kam, korrigera en nedåtgående näsa eller helt enkelt förfina utseendet på näsan.

Icke-kirurgisk näsoperation är ett mycket enkelt ingrepp med omedelbara resultat som håller i 12 månader.

TEAR TROUGH (CIRKLAR UNDER ÖGONEN)

TEAR TROUGH Filler

Denna behandling är en mycket efterfrågad behandling eftersom den förbättrar utseendet under ögonen omedelbart och gör att du ser ljusare, fräschare och mindre trött ut. Behandlingar med filler för Tear Trough hjälper till att förbättra mörka ringar och djupa spår eller håligheter och det hjälper även till att förbättra rynkorna under ögonområdet också.

 

JQ.Klinik erbjuder behandlingar av Tear Trough med hjälp av en fin kanyl som kallas trubbig kanyl, vilket minskar riskerna med att använda en nål nära det känsliga ögonområdet. Med  skonsamma teknik på JQ.Klinik i Göteborg finns det bara en instickspunkt i huden, vilket innebär att det är minimalt med trauma och karenstid och att du kan njuta av resultaten omedelbart.

Augmentering av kinderna

Kind-korrigering med dermal fillers är en mycket effektiv behandling, inte bara för att förstärka kindbenen utan också för att lyfta huden och minska ansiktslinjer och slapphet i ansiktet.

 

Kind fillers kan användas för att skapa bättre ansiktsstrukturer och stöd. För kvinnor som vill ha höga kindben eller bättre definition av ansiktet kan denna behandling skapa vackra resultat. För män som vill ha ett mer strukturerat ansikte kan kindförstoring hjälpa till att skapa detta också.

 

Om du är nöjd med formen på dina kinder men i stället vill ha ett mini ansiktslyft kan detta också göras. Kindförstoring kan användas för att helt enkelt lyfta huden och minska den tyngd som utvecklas runt munnen och kinderna. Det är också ett perfekt sätt att minska leende linjer och hindra dem från att bli värre. Kindförstoring är också bra för att hjälpa till att minska ett trött ansiktsutseende och för att minska ett mörkt eller ihåligt område under ögonen.

JQ.Klinik i Göteborg ägnar tid åt att skapa subtila vackra resultat som framhäver skönheten i ditt ansikte utan att det märks.

Haka och Käklinjer

Filler för hakan

Dessa behandlingar används för att behandla en mängd olika problem runt hakan. Om du tycker att din haka är för spetsig eller till och med för utpräglad kan JQ.Klinik hjälpa dig att återskapa konturerna runt hakan och skapa en haka som är mer harmonisk med ansiktet och mindre påträngande. 

Om du tycker att din haka ligger bakåt och att din profil skulle behöva förbättras kan vi med hjälp av fillers föra fram din haka för att skapa en idealisk ansiktsprofil. Om ditt ansikte är för runt eller om ditt nedre ansikte är för kort kan det skapas ett längre, mer ungdomligt ansikte åt dig. 

Om du inte gillar dina hakgropar och veck kan JQ.Klinik ge dig en ny chans att jämna ut dem. Om hudstrukturen över din haka inte är lika smidig och slät som den brukade vara kan behandlingarna med hakfiller också hjälpa till att lösa dessa problem. 

Om du har en dubbelhakeffekt eller slapp hud runt käklinjen kan hakförstoring tillsammans med käklinjeförstoring hjälpa dig.

 

Förbättring av käklinjen

Detta är en utmärkt behandling som används inte bara för att definiera käklinjen utan också för att hjälpa till att hålla tillbaka lös, slapp hud. Käklinjeförstoring kan hjälpa till att ändra käkens konturer för att ändra ansiktets form.

För kvinnor är det bra att skapa en mer upplyftande käke och bättre definierade käkar som minskar slapp hud och till och med förbättrar dubbelhakan. För män kan käkförstoring användas för att minska hängande hud eller vid behov skapa en mer maskulin käke.

JQ.Klinik kan hjälpa till att förbättra din nedre halva av ansiktet med sina behandlingsmetoder för hak- och käklinjen.

 

Får jag sminka mig direkt efter en fillerbehandling i fillers Göteborg?

Vi rekommenderar att man inte rör behandlade områden i minst 4 timmar efter behandlingen Detta pga. medan att  användning av sminkprodukter som används dagligen.

Hur många behandlingar behöver jag?

Hur många behandlingar som behövs beror på det området som ska behandlas. Om det är första gången du få behandlingen fillers läppar, exempelvis, behövs det oftast 1 ml. Vi rekommenderar att bygga upp läpp vävnader i små steg och därför rekommenderar vi oftast en uppfräschning efter ca 1-2 månader.
Boka konsultation med våra experter för att diskutera hur många behandlingar  just du behöver.

Rulla till toppen
Logo white