Läppförstoring, Fillers läppar Behandling Göteborg

Naturliga resultat med Läppförstoring Göteborg

Överblick

Botox Göteborg

Bäst resultat
1-3 behandlingar

Botox Göteborg

Hållbarhet
+6 månader

Botox Göteborg

Behandlare
Legitimerade  vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
Samma dag

Botox Göteborg

Tid
30-45 min

Botox Göteborg

Bedövning
Ja

Botox Göteborg

Komplikation
Medium

Botox Göteborg

Vila
3-4 timmar

Vad är Fillers läppar och Läppförstoring

Fillers är en typ av substanser som används för att fylla ut och ge volym till olika delar av ansiktet, inklusive läpparna. Dessa substanser kan vara av olika typer, såsom hyaluronsyra eller kollagen. Läppförstoring är en kosmetisk procedur där fillers används för att öka storleken och förbättra formen på läpparna. Genom att injicera fillers i läpparna kan man skapa en fylligare och mer definierad look. Det är viktigt att notera att resultatet av läppförstoring med fillers är temporärt och kan kräva regelbundna upprepade behandlingar för att behålla effekten. Innan man genomgår någon form av kosmetisk behandling bör man rådfråga en kvalificerad och erfaren professionell för att diskutera sina mål och eventuella risker.

En av våra mest populära icke-kirurgiska behandlingar är läppförstoring med fillers (hyaluronsyra). Läppfillers kan hjälpa till att framhäva läpparna och ge dem en fylligare, mer definierad läppform. Våra kvalificerade, specialisttandläkare använder ett urval av läppfillers, inklusive en rad av våra premiumprodukter från Juvéderm® och Restylane®. 

FÖRDELAR MED LÄPPFÖRSTORING

  • Ger extra volym och definition i läpparna
  • Förbättrar den naturliga formen och fylligheten
  • Minska rökarnas linjer och rynkor runt munnen
  • Se omedelbara resultat

Boka en kostnadsfri läppkonsultation för att få veta mer om läppfillers i Göteborgoch och vilken produkt som passar bäst för dina skönhetsmål. Det är vårt uppdrag att leverera de bästa resultaten och den bästa vården till överkomliga priser. Få naturligt utseende på läpparna idag i Göteborg hos JQ.Klinik.

OM LÄPPFÖRSTORING

Behandling med läppfillers är ett lågriskalternativ som inte är invasivt för att öka läppvolymen eller framhäva läppkonturen. Ingreppet tar cirka 20 minuter och effekterna kan hålla i 6-8 månader, efter denna period löses produkten upp i kroppen.

Vår högkvalitativa fillerprodukt innehåller en lokalbedövning – lidokain som verkar efter den första injektionen och bedövar läpparna för en bekvämare upplevelse. Dessutom kan kunderna också välja att använda en bedövningskräm för en smärtfri upplevelse innan behandlingen börjar. Med även en liten mängd läppfiller kan man uppnå effektiva förbättringar och leda till vackra resultat. Vid alla läppinjektioner är det av yttersta vikt att behandlaren alltid doserar den injicerade hyaluronsyran mycket exakt för att uppnå en harmonisk munhåla.

Den injicerade hyaluronsyran kan också bidra till att skapa den önskade läppformen. Genom att tillämpa rätt injektionsteknik och modellering kan våra skickliga behandlare korrigera asymmetriska läppformer, räta ut krokiga läppar på ett säkert och skonsamt sätt och återställa eller förfina en suddig eller uttunnad läppkontur. En ytterligare fördel med att använda filler är minskningen av rynkor i överläppen.

Läpförstoring frågor och svar

Hur går en läppförstoring behandling till?

Injicerbara ingrepp som läppförstoring fokuserar på tre huvudsakliga resultat: att ge mer volym, definiera och forma eller minska fina linjer runt läpparna. Beroende på det önskade resultatet använder våra erfarna specialisttandläkare exakt beräknade mängder av produkten. Om du vill veta mer kan du boka din konsultation hos oss idag.

Kan små mängder läppfillers göra en förändring?

Även små mängder läppfillers kan vara effektiva och ge vackra resultat. Det är mycket viktigt att läkaren alltid doserar den injicerade hyaluronsyran väldigt noggrant för varje läppinjektion. Detta är nödvändigt för att uppnå en harmonisk mun som ser harmonisk ut. Icke-kirurgiska läppfiller eller andra fillerinjektioner ger ett ungdomligt och föryngrande utseende runt munnen.

Hur smärtsamt är ett läppförstoring Göteborg?

På JQ.Klinik har vi mycket höga krav på läppfiller-behandlingar, vilket garanterar ett säkert behandlingsförfarande med relativt få biverkningar. Läppinjektioner sker i regel med hjälp av ett lätt bedövningsmedel. De flesta hyaluronsyror av hög kvalitet innehåller lidokain som är ett lokalbedövningsmedel som verkar efter den första injektionen och orsakar en bedövande effekt på läpparna. 

Är filler säker?

Fillers är säkra när nödvändiga försiktighetsåtgärder har vidtagits. Det är viktigt att använda ett hyaluronsyrafiller som kan lösas upp vid behov. 

Kollagen- och hydroxylapatitfyllmedel kan inte lösas upp och om de blockerar ett kärl finns det därför inget enkelt sätt att lösa upp blockeringen av kärlet. Det är viktigt att använda ett CE-godkänt filler som TEOSYAL som har genomgått strikta tester och kliniska prövningar för att godkänna dess användning som säker och effektiv.

Hur snabbt märker man resultat av läppförstoring?

Du kommer att se ett omedelbart resultat med filler. Det behövs ingen återhämtningstid och du kan återuppta dina dagliga aktiviteter direkt.

Hur länge håller läppfillers?

Läppfillers håller i 3-6 månader; efter denna period löses produkten upp i kroppen.

Finns det en eftervårdsplan för injektionsbehandlingar?

Det är viktigt att undvika att röra vid läpparna under minst 6 timmar efter behandlingen. Eftersom huden runt läpparna är mycket tunn och full av blodkärl kan vissa blåmärken och svullnader uppstå.

Överdriven solexponering, solarier och bastu bör undvikas under en vecka efter behandlingen.

Var kan jag få läppförstoring behandling?

JQ.Klinik finns i hjärtat av Göteborg, Första långgatan 21. På vår klinik i Göteborg arbetar endast utbildade specialisttandläkare som är specialist inom sitt område. 

Hur mycket kostar fillers?

Kostnaden för dermal fillers beror främst på vilken typ av produkt som används. Vissa fillermärken är mycket billigare än andra. Detta kan bero på att de inte är CE-godkända eller att de inte håller så länge.Kostnaden för dermal fillers kan då vara ytterligare beroende av kliniken och klinikern. En Certifierad och registrerad klinik med alla system och protokoll på plats för att garantera säkra och sterila behandlingar kan ta mer betalt än ett skönhetsrum med något annorlunda faciliteter.

Våra priser på JQ.Klinik börjar på 3000 SEK.

Vilka andra behandlingar erbjuds på JQ.Klinik?

Förutom läppförstoring behandling erbjuder vi också ett antal andra behandlingar för områden som käklinjen och kinderna samt rynkor, inklusive marionettlinjer och nasolabial. Dessutom erbjuder vi även ett antal injektioner mot rynkor. Ta reda på mer vid en kostnadsfri konsultation.

Kommer jag få ankläppar med filler i läppar?

Absolut inte! Med korrekt teknik och rätt material kommer du att inte få ankläppar, vilket vi  JQ.Klinik är väldigt noggranna med.

Blev inte resultatet som du ville?

Det finns produkter tillgängliga som kan lösa upp hyaluronsyra fillers, så effekterna av våra fillers kan vändas om det behövs. Produkter för att
lösa filler och är receptbelagda  läkemedel och måste utföras av en expert.
Våra personal är legitimerade sjukvårdpersonal så hos JQ.Klinik är du i trygga händer.

Läs mer om de olika områden

Lip Border

Om dina läppar inte är lika definierade som de brukade vara kan läppfillers för kantlinjer användas för att förbättra definitionen och konturerna av dina läppar. Denna behandlingsmetod för läppfillers i Göteborg är också idealisk för alla som utvecklar läpplinjer (även kända som rökarlinjer). Läpplinjer utvecklas när volym förloras i våra läppar och i vävnaderna runt våra läppar. Läpplinjer (rökarlinjer) kan vara frustrerande eftersom de får läppstift att blekna. Mer viktigt är att läpplinjerna (Rökarlinjer) förändrar läpparnas form, vilket gör att hela ansiktet åldras och kan till och med orsaka ytterligare veck och volymförlust runt läpparna.

Lip Lines

Läpplinjer är också kända som rökarlinjer eller streckkodslinjer. Det är vertikala linjer (och ibland horisontella linjer) som utvecklas ovanför överläppen och som förvärras av att man spänner eller kysser läpparna.

 

Dessa linjer kan korrigeras eller förbättras med läppfillers. Behandlingen utförs noggrant för att ersätta den volymförlust som har fått huden att kollapsa och veckas i dessa områden. Dessa typer av fillersbehandlingar ger struktur tillbaka till detta område, jämnar ut huden, tar bort linjerna och förbättrar definitionen runt läpparna.

Lip Body

Om du älskar formen på dina läppar och bara vill lägga till volym kan en förbättring av läppkroppen göras för dig. Lip body-behandlingar kan användas för en subtil förstärkning eller en märkbar förändring. Om du vill ha en diskret förbättring kommer det helt enkelt att få dina läppar att kännas och se friskare och mer återfuktade ut. Om du däremot vill ha en märkbar förändring av volymen kan detta också göras med Lip Body Behandlingar. Filler placeras noggrant och omsorgsfullt för att bibehålla den naturliga känslan och rörelsen hos dina läppar. Denna teknik garanterar ett vackert naturligt utseende på dina nya förbättrade läppar.

Cupid Bow Lips

Cupid Bow är den V-formade kontur i mitten av överläppen som bildar de två topparna och den bågformade överläppen. Cupid Bow Lip Filler Behandlingar kan användas för att förstärka Cupid Bow för att skapa mer krökning och form på överläppen.

 

Denna läppfillers i Göteborg hjälper till att konturera läpparna om du inte gillar din platta överläpp. Om du vill förbättra din Bow line ytterligare kan du behöva ytterligare stöd av fillerbehandling.

Philtrum Column

Philtrumkolumnerna är de upphöjda vertikala kolumnerna som sträcker sig från överläppens toppar till näsan. Vissa personer har mycket väldefinierade naturliga Philtrum-kolumner och andra har ett helt platt område ovanför läppen utan någon kolumnform. Om du vill förbättra formen på dina Philtrum Columns är denna behandling något för dig. Det finns olika anledningar till att få Philtrum Column Filler-behandling, förutom att skapa den kolonnkontur som du kanske är förtjust i. Genom att skapa en Philtrum Column får området ovanför överläppen mer kurva och kontur. När vi åldras plattas och förlängs området ovanför överläppen och därför är denna behandling idealisk för att ge tillbaka det ungdomligt kurviga och välstödda överläppsområdet. Om du tycker att området ovanför överläppen är för långt kan denna behandling också hjälpa till att skapa ungdomliga kurvor, struktur och stöd, vilket också bidrar till att få området att verka kortare och bättre stödd. Om du tycker att överläppens kant är för platt och du vill förbättra Cupid Bow-utseendet ytterligare kan denna behandling hjälpa till att stödja Cupid Bow-förbättringen och ge överläppen ytterligare kurvatur.

Rulla till toppen
Logo white