Ultracol 200 PDO-injektion

Huduppstramning, hudföryngring & förbättrad hudstruktur.

Överblick

Botox Göteborg

Bäst resultat 1 behandling
Botox Göteborg

Hållbarhet
3-12 månader

Botox Göteborg

Behandlare
Legitimerade vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
1-3 timmar

Botox Göteborg

Tid
30-45 min

Botox Göteborg

Bedövning
Nej

Botox Göteborg

Komplikation
Låg

Botox Göteborg

Vila
24 timmar

Överblick

Bäst resultat

1 behandling

Återhämtning

3-4 timmar

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30-45 min

Duration av resultat

12-24 månader

Komplikationsrisk

Medium

Behandlare

Legitimerade vårdpersonal

Bedövningsmedel

Vid behov

Ultra V PDO-injektion är en helt ny behandlingsform som möjliggör kraftig kollagenstimulering med endast ett fåtal nålstick. Med enklare sagt är detta trådar, dock i flyttande form. Vi minskar återhämtnings tid jämfört med trådlyfts behandling. Behandlingen tar mycket kortare tid jämfört med trådar vilket kan leda till att priserna är lägre jämfört med trådar trots att resultatet är samma. Behandlingen passar dig som inte behöver volym , fillers, men börjar få slapp hud. En kraftig uppstramning är resultatet av kraftigt kolagenstimulering. Denna avancerade PDO-injektion är FDA-registrerad och CE-certifierad, och används för att stimulera kollagenproduktionen och förbättra hudens utseende på ett naturligt sätt. På JQ.Klinik erbjuder vi denna banbrytande behandling med vårt erfarna medicinska team. Läs vidare för att lära dig mer om Ultracol 200 och varför du bör välja oss för din skönhetsbehandling.

Ultracol 200

Varför välja Ultracol 200 PDO-injektion?

Ultracol 200 är en avancerad PDO-injektion som är känd för sina imponerande resultat. Här är några skäl till varför du bör välja denna behandling:

  1. Effektiv kollagenstimulering: Ultracol 200 innehåller biokompatibla och biodegraderbara PDO-filler som injiceras i huden för att stimulera produktionen av kollagen. Detta bidrar till att förbättra hudens fasthet, elasticitet och ungdomliga utseende.

  2. Mångsidig behandling: Ultracol 200 kan användas för att behandla olika områden i ansiktet och kroppen, såsom kinder, käklinje, hals, panna, nasolabiala veck och dekolletage. Det är också effektivt för att minska fina linjer och rynkor och ge en lyftande effekt på huden.

  3. Säkerhet och godkännande: Ultracl 200 är FDA-registrerad och har erhållit CE-certifiering, vilket är ett bevis på dess säkerhet och effektivitet. Materialet är väl tolererade av kroppen och ger minimala biverkningar.

När kan jag förvänta mig att se resultat från Ultracol 200 behandlingen?

Resultatet av behandlingen kan variera beroende på individuella faktorer såsom ålder, hudens tillstånd och behandlingsområde. Generellt sett kan man förvänta sig att se en gradvis förbättring av hudens utseende efter behandlingen, med optimala resultat som syns efter några veckor till månader. Effekten av behandlingen kan vara varaktig och upprätthållas under en längre tid.

Vad är Ultracol 200?

Ultra V PDO-injektion är en fillerbehandling som innehåller Polydioxanone (PDO), en biokompatibel och biodegraderbar tråd som används för att stimulera kollagenproduktionen i huden. Denna avancerade behandling är känd för sin förmåga att förbättra hudens elasticitet, öka hudens fasthet och ge en naturlig lyftande effekt. Ultra V COL 200 är FDA-registrerad och har fått erkännande från Korean Ministry of Food and Drugs Safety (KFDA) samt CE-certifiering från Europa för dess effektivitet och säkerhet.

Hur går behandlingen till?

Steg ett - Samråd och samtycke

Det är viktigt att förstå att även om dermal fillers inte är receptbelagda läkemedel, så är den medicinen som behövs för att lösa upp fillers, hyaluronidas, receptbelagd. Ansiktets anatomi är dessutom komplicerad, och det är lämpligt att endast låta medicinskt kvalificerade läkare utföra fillerbehandlingar.

Vid ankomsten till kliniken kommer din behandlare att fylla i ett detaljerat formulär med personuppgifter och medicinsk historia tillsammans med dig.

Vi kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydliggöra det realistiska, förväntade resultatet av fillerbehandlingen.

Vår Behandlare på JQ.Klinik kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få.

Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Du kommer att underteckna och datera dina ifyllda formulär och en samtyckesblankett.

Ta dig tid att överväga om det är rätt för dig och var noga med att fråga vad uppföljningsproceduren är och att behandlaren har möjlighet att träffa dig om det skulle uppstå problem.

Visa mer Minimera

Steg två - Ulta V PDO-Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter.

Den första delen av fillerbehandlingen består av en bedövning för att göra behandlingen så bekväm som möjligt.

Din behandlare på JQ.Klinik tar bort eventuell makeup och steriliserar det område som ska behandlas. En bedövningskräm kommer sedan att appliceras på området före injektionen. Detta hjälper till att bedöva det område som ska behandlas och minskar smärtan när nålen/kanylen förs in i huden. 

Din behandlare på JQ.Klinik kan ge dig mer information om de tekniker som hon anser vara lämpliga för dig. 

Visa mer Minimera

Steg tre - Återbesök

Din behandlare på JQ.Klinik kommer att erbjuda dig en tid för återbesök senast 2 veckor genomförd behandling. Detta för att vi vill säkerställa att du är nöjd med behandlingen. 

Varför välja JQ.Klinik för din Ultra V COL 200-behandling?

JQ.Klinik är en pålitlig och erfaren klinik som specialiserar sig på estetiska behandlingar med hög kvalitet. Här är några skäl till varför du bör välja oss för din Ultra V COL 200-behandling:

  1. Erfarenhet och expertis: Vårt medicinska team har omfattande erfarenhet och expertis inom estetiska behandlingar och är välutbildade i att utföra Ultra V COL 200-behandlingar på ett säkert och effektivt sätt.

  2. Individuellt anpassade behandlingsplaner: Vi skapar individuellt anpassade behandlingsplaner baserade på dina unika behov och önskemål för att säkerställa bästa möjliga resultat.

  3. Kvalitet och säkerhet: Vi använder endast FDA-registrerade och CE-certifierade produkter, inklusive Ultra V COL 200, för att säkerställa kvalitet och säkerhet i våra behandlingar.

  4. Personligt bemötande och omtanke: Vi värdesätter personligt bemötande och omtanke gentemot våra patienter och strävar efter att skapa en bekväm och trygg miljö under hela behandlingsprocessen.

  5. Eftervård och uppföljning: Vi erbjuder även eftervård och uppföljning för att säkerställa att du får optimala resultat och att du är nöjd med din behandling.

Hur mycket kostar det?

Priserna för injektioner baseras i allmänhet på det uppskattade antalet milliliter som behövs för att uppnå det önskade resultatet.  En Ultracol 200 PDO-injektion behandling hos JQ. Klinik kostar fr. 3500 SEK. 

Förekommande biverkningar och risker

Efter Ultracol 200 PDO-injektion är det viktigt att undvika smink och andra produkter som kan irritera huden. Du bör även undvika att röra vid området där trådarna har injicerats för att undvika irritation eller inflammation.

Som med alla kosmetiska behandlingar finns det vissa risker och biverkningar som kan uppstå. De vanligaste biverkningarna efter Ultra V PDO-injektion är milda smärtor, svullnad, rodnad och blåmärken runt behandlingsområden.

Rulla till toppen