BioRePeel

Hur kan man åstadkomma en djup regenerering av huden?

I korthet

Botox Göteborg

Bäst resultat
4+ behandlingar

Botox Göteborg

Hållbarhet
6+ månader

Botox Göteborg

Behandlare
Certifierade vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
Omedelbart

Botox Göteborg

Tid
30 min

Botox Göteborg

Bedövning
Nej

Botox Göteborg

Komplikation
Låg

Botox Göteborg

Vila
inga

BioRepeel överblick

Bäst resultat

4+ behandlingar

Återhämtning

Omedelbart

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30 min

Duration av resultat

6+ månader

Komplikationsrisk

Låg

Behandlare

Certifierad

Bedövningsmedel

Inga/vid behov

Din hud kommer att älska behandlingen! BioRePeelCL3 är en känd behandling med en fantastisk vitaliserande effekt på huden. Behandlingen är inte invasiv på något sätt och dess tvåfasformel ger näring, lugnar och föryngrar alla hud typer.

Tack vare sina unika sammansättningar hjälper BioRePeel (BioRePeelCL3) till att reducera rynkor, återställa hudens elasticitet, minska porernas storlek och reglera överdriven seborrhoea.

BioReeel kan med fördel kombineras med:

Vilka är fördelarna med detta?

BioRePeel kan användas för Aktiv akne och akne med svarta pormaskar, Rynkor, Missfärgning, förstorade porer och slapp hud I ansikte, hals, dekolletage och kropp.

 • Det krävs ingen förberedelse eller downtime.
 • Den exfolierar, avlägsnar döda hudceller och uppmuntrar huden att regenerera sig.
 • Den renar och syresätter huden och lämnar den återfuktad och fri från orenheter med hjälp av dess aminosyror och vitaminer.
 • Stänger öppna porer, förbättrar hudens struktur och ökar epidermis tjocklek.
 • Åtgärdar effekterna av hudens åldrande, mjukar upp rynkorna och ökar turgiditet.
 • Jämnar ut hudtonen, ger mer lyster och jämnar ut bristfälligheter i huden.
 • Lättar upp och dämpar pigmentförändringar och ger en avpigmenterande effekt.
 • Minskar uppkomsten av akne och förbättrar ärrbildningen tack vare dess antimikrobiella och antibakteriella egenskaper.

HUR FUNGERAR BIOREPEELCL3?

BioRePeel är en innovativ, biofasbehandlande peeling som löser upp bindningar mellan cellerna så att den försiktigt kan avlägsna det tråkiga, översta lagret av huden, utan Downtime, för att få fram ett slätt och glödande underlag. Samtidigt som den exfolierar och avlägsnar det taggiga översta lagret stimulerar den också nytt kollagen, nytt elastin och ny tillväxt.

Före och Efter behandling med BioRePeel 35% TCA

Fungerar olika peelingar djupare/bättre än andra peeling?

Ja, kemiska peelingar kan klassificeras i fyra nivåer, beroende på hur djupt de verkar, vilket i sin tur korrelerar med arten och intensiteten av de skador som ska behandlas. BioRepeelCl3 är en djup TCA-peeling som tränger igenom de fem översta lagren av epidermis till de översta lagren av dermis. Det är unikt att det har minimal downtime och du kan återgå till vardagen omedelbart.

Hur förbereder jag mig för kemisk behandling BioRepeel?

Det behövs ingen särskilt förbreddelse för behandlingen. Innan din behandling får du en gratis konsultation hos oss fär vår expert kommer gå igenom proceduren och berättar om risker och fördelar om behandlingen. Under konsultationen får du också ta del av eftervårdsprodukter. 

Innan din behadnling undvik:

 • Exfolierande medel i 48 timmar
 • AHA, BHA, retinol, självbruna produkter 7 dagar före.
 • Vaxning, hårborttagning eller blekning i 14 dagar före behandlingen.
 • UV- eller solexponering i 14 dagar före. (Undvik efter behandlingen (eller tills huden är helt intakt och läkt)).

Kom till ditt besök gärna utan smink.

Hur ska jag göra för att boka BioRepeel-behandling?

Steg ett - Samråd och samtycke

När du anländer till vår Klinik kommer din behandlare att gå igenom  ett formulär för personlig bedömning och medicinsk historia tillsammans med dig.

De kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydligt framhäva det realistiska, förväntade resultatet av behandlingen.

De kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få. Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Du kommer att underteckna och datera dina ifyllda formulär och en samtyckesblankett.

Om du vid något tillfälle inte är nöjd med det förväntade resultatet av behandlingen ska du inte genomföra behandlingen.
Du bör inte känna dig pressad att få behandling och du bör undvika specialerbjudanden som uppmuntrar dig att få behandling på dagen. Ta dig tid att överväga om det är rätt för dig.
Var noga med att fråga vad uppföljningsförfarandet är och att behandlaren har möjlighet att träffa dig om problem skulle uppstå.

Visa mer Minimera

Steg två - BioRepeel Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

Det är mycket viktigt att rengöra området där huden ska behandlas ordentligt före BioRePeel-behandlingen. Därefter appliceras produkten på huden i så många lager som möjligt, enligt dina individuella behov. BioRePeel masseras försiktigt in i huden och tvättas bort i slutet av behandlingen. Detta nålfria ingrepp som tillämpas på olika kroppsdelar, t.ex. ansikte, hals, halsringning, skinkor, knän, fötter, händer eller till och med armbågar, har en keratolytisk effekt som bryter ner hudens yttersta lager och en peelingeffekt för att stimulera cellersättning genom att avlägsna det övre lagret av epidermis. BioRePeel-ingredienserna stimulerar biosyntetiska ämnen på djupet så att huden genomgår en djupgående regeneration. Dessa processer är nödvändiga för att upprätthålla en korrekt oxidation av huden och stoppa överdrivet åldrande. Din hud kan komma att skalas av efter ingreppet och kan vara något rödaktig.

Visa mer Minimera

Steg tre - Redogörelse

Din behandlare kommer att påminna dig om eventuella efterbehandlingsprocedurer som du måste följa.
Vill du öka hållbarheten på din BioRepeel behandling så kan du köpa produkterna hos oss till ett förmånligt pris, alltid 10% rabatt på produkterna om de köpes i samband med behandlingen.

Steg fyra - Upprepad behandling

Det tar 4-8 veckor innan du kan se betydande förbättringar av din hud. Beroende på vad din behandlare rekommenderar kan du få rådet att boka en kur av behandlingar, vanligtvis 3-6 behandlingar  eller ett särskilt vårdprogram.

Före och efter BioRepeelCl3 behandling, vad behöver man tänka på?

Efter behandlingen undvik:
Icke-mineral smink under 48 timmar efter behandlingen.
AHA, BHA, Retinol i 14 dagar efteråt.
Vaxning, hårborttagning eller blekning i 14 dagar efter.
Solarier, simning, bastu och självbränna i 14 dagar efteråt.

Vad har BIOREPEELS för effekt på huden?

Dess rika sammansättning skiljer BioRePeelCl3 från sina konkurrenter. Den är utmärkt för anti-ageing tack vare att den innehåller alla essentiella aminosyror och vitaminer som din hud behöver. Den innehåller också 35 % TCA och GABA som är muskelavslappnande och därmed minskar linjer/rynkor.

Tack vare dess exfolierande och keratolytiska verkan främjar den cell omsättningen och stimulerar djupt för att motverka effekterna av hudens åldrande och ärrbildning från akne.

Dessutom är behandlingen lämplig för ung hud under akuta stadier av akne, pormaskar med färska eller nyligen uppkomna ärrbildningar.

Hur många behandlingar rekommenderas det?

En engångsbehandling kan utföras för att fräscha upp huden, men 4-6 behandlingar var 7-12:e dag för att bekämpa hudproblem.

Vi på JQ.Klinik rekommenderar em kur på 4 behandlingar med eller utan microneedling. 

BioRepeel, Hur mycket kostar det?

 • En behandling
  1399 SEK
 • En Kur på 4 behandlingar
  4000 SEK
 • En behandling + microneedling

  Vår rekommendation, spara 3500 SEK

  2100 SEK
 • En Kur på 4 behandlingar + microneedling

  Mest värde, Spara 2000 SEK

  6000 SEK

Kan peeling behandlingar/BioRepeelCl3 kombineras med andra behandlingar?

BioRepeelCl3 är inte bara en mycket effektiv behandling av hudåldrande, akne och pigmentförändringar, utan det är också ett idealiskt verktyg för att optimera andra medicinska estetiska behandlingar som mesoterapi, botulinum toxin, dermal filler, profhilo och microneedling. Vi erbjuder BioRepeelCl3 & microneedling som ett paket för att specifikt rikta in behandlingen på akne och ärrbildning från akne vilket ger otroliga resultat.

Rulla till toppen
Logo white