Lash lift

 Volymbehandling för dina egna Lash lift.

En lash lift är ett helt naturligt, halvpermanent ingrepp som ger dig fylligare och tjockare ögonfransar utan användning av kemikalier eller förlängningar. De naturliga fransarna lyfts upp från roten, vilket ger dem ett lyft och förlängt utseende.

Med en lash lift slipper du klumpig mascara eller irriterande ögonfransar. Dessutom vaknar du varje morgon med naturligt långa, tjocka fransar. 

När du gör en Lash Lift hos JQ.Klinik kommer det att vara precis som om du vaknade upp med din favoritmascara redan applicerad dag efter dag.

Lash lift kan kombineras med färgning av fransar, LLB Lashlift Botox, protein inpackning med speciell lashbotox (botox matar fransarna inuti med vitaminer, mineraler och proteiner) och keratin som ger den naturliga svarta färgen och reparerar fransarna utifrån

Vad är Lash lift?

En lash lift är ett helt naturligt, halvpermanent ingrepp som ger dig fylligare och tjockare ögonfransar utan användning av kemikalier eller förlängningar. De naturliga fransarna lyfts upp från roten, vilket ger dem ett lyft och förlängt utseende.

Med en lash lift slipper du klumpig mascara eller irriterande ögonfransar. Dessutom vaknar du varje morgon med naturligt långa, tjocka fransar. 

När du gör en Lash Lift hos JQ.Klinik kommer det att vara precis som om du vaknade upp med din favoritmascara redan applicerad dag efter dag.

Lash lift kan kombineras med färgning av fransar, LLB Lashlift Botox, protein inpackning med speciell lashbotox (botox matar fransarna inuti med vitaminer, mineraler och proteiner) och keratin som ger den naturliga svarta färgen och reparerar fransarna utifrån.

Vilka är fördelarna med Lash Lift?

Behandlingen har många fördelar, men här nedan kan vi påpeka de mest viktiga fördelarna med behandlingen. 

 • Dina naturliga fransar omsätts och växer hela tiden.
 • Det är dina naturliga fransar som böjs i en snygg naturlig böj och ger ögat ett lyft.
 • Bra hållbarhet med upp till 8 veckor. 
 • Behandlingen stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler.
 • Keratin vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.

Behandlingen är perfekt för dig som har raka fransar och ofta behöver använda fransstång. 

Vad behöver jag tänka på innan en lash lift behandling?

Det är inte så många saker du behöver ta hänsyn til. Du får gärna se till att du inte har smink runt ögonen när du ska gå en Lash Lift behandling.

Se till att du inte har linser på dig under behandlingen.

Hur ser behandlingen ut?

Steg ett - Samråd och samtycke

När du anländer till vår Klinik kommer din behandlare att gå igenom  ett formulär för personlig bedömning och medicinsk historia tillsammans med dig.

De kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydligt framhäva det realistiska, förväntade resultatet av behandlingen.

De kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få. Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Visa mer Minimera

Steg två - LASH Lift Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

En lash lift ska vara helt smärtfri med minimalt obehag.

Under ingreppet:

Estetikern kommer att hålla ner dina nedre fransar och separera dem från de övre fransarna.
Därefter applicerar hon serum eller behandling och stryker fransarna uppåt från roten på en silikonstång för att ge dem ett lyft och förlängt utseende.
De kan också applicera en volymgivare och en toning.
På slutet rengör och borstar estetikern dina fransar.
Totalt sett bör proceduren ta cirka 45 minuter. Allt du behöver göra är att blunda.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Visa mer Minimera

Steg tre - Redogörelse

Din behandlare kommer att påminna dig om eventuella efterbehandlingsprocedurer som du måste följa.

Hur länge håller lash lift behandlingen?

Lash lift behandlingen är inte permanent. Effekterna avtar med tiden, och efter några veckor kanske du återigen kommer att ta fram mascaran.

Generellt sett varar en lash lift i cirka 4 till 6 veckor, men detta kan variera beroende på dina fransar och vilken typ av lash lift du väljer. Med rätt skötsel kan du kanske förlänga livslängden på din lash lift till 6 veckor.

Men alla lash lifts är inte likadana. Hur länge din franslyftning håller är helt beroende av hur väl du förbereder dig och genomför eftervården samt din naturliga tillväxtcykel för fransarna.

Undrar du hur länge din franslyftning kommer att hålla? Det finns några variabler som bidrar till livslängden på dina nylyftade fransar.

 • omedelbar eftervård
 • långsiktig vård av fransarna
 • hur snabbt dina fransar växer naturligt
 • Vilken typ av lash lift du får
Du kanske upptäcker att ditt lash lift inte håller lika länge som andra som genomgått samma behandling, trots att du tar hand om dina fransar. Detta kan helt enkelt bero på hur snabbt dina fransar växer naturligt.

After care/ skötsel efter lash lift behandling.

När du har fått din Lash-lift behandling rekommenderar vi på JQ.Klinik att du följer följande rekommendationer för att säkerställa det mest effektiva resultatet och varaktigheten av behandlingen.

 • använd inga smink produkter på fransarna i 24 timmar.
 • Undvik vatten i 1 dygn på fransarna.
 • Undvik bastu kommande 24 timmarna.
 • Fransarna ska inte utsättas för hög värme under kommande 24 timmarna.
 • Se till att du inte gnuggar fransarna upp till  24 timmar efter behandlingen.

Rulla till toppen