PRX T33 Aftervård Hudvårdsbehandling Göteborg

En revolution inom hudföryngring hos JQ.Klinik i Göteborg

I korthet

Botox Göteborg

Bäst resultat
4+ behandlingar

Botox Göteborg

Hållbarhet
Långt

Botox Göteborg

Behandlare
Certifierade vårdpersonal

Botox Göteborg

Tillbaka till rutiner
Omedelbart

Botox Göteborg

Tid
30 min

Botox Göteborg

Bedövning
Nej

Botox Göteborg

Komplikation
Låg

Botox Göteborg

Vila
inga

PRX-T33 överblick

Bäst resultat

4+ behandlingar

Återhämtning

Direkt

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30 min

Duration av resultat

Väldigt länge

Komplikationsrisk

Låg

Behandlare

Certifierad

Bedövningsmedel

Inga

Vill du ha släta fina linjer i ansiktet och dekolletage, behandla och förhindra för tidig hudåldring, förbättra vanliga hudproblem såsom akne, melasma (bruna fläckar i ansiktet) eller annan hyperpigmentering?

PRX-T33 ® är en bio-revitaliserande produkt som är unik och mycket populär bland kändisar. PRX-T33 är en peeling som stimulerar hudens regenerering och är avsedd för intensiv hud regenerering i ansiktet, halsen, i dekolletageområdet och på händerna. Den främjar utvecklingen av en ny kollagenram och resultatet blir en omedelbar lyftande effekt, förbättrad stramhet i huden, slätare hud och smalare hudporer.

Vad är PRX-T33 behandling?​

PRX-T33 är en ny revolutionerande behandling inom biorevitalisering som kan föryngra huden och fördröja åldrandet. Det är nålfritt och har minimala synliga negativa effekter på huden, vilket innebär att du undviker den så kallade “stilleståndstiden” direkt efter behandlingen och kan utföras under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Det ger en långtgående påverkan och ger både omedelbara och långsiktiga resultat. PRX T33 är en medicinteknisk klassificerad produkt med internationella patent (klass I med CE-märkning).

Vilka är fördelarna med PRX T33 behandlingen?

PRX-ansikte-jqklinik

Vi på JQ.klinik vill inte låta som kliché men denna behandling gör allt. Till synes, orelaterade hudvårdsproblem kan åtgärdas med denna peeling samtidigt som man undviker allvarliga eller obekväma biverkningar. Behandlingen har följande fördelar:

 • Reducerar rynkor och fina linjer.
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning.
 • Skapar djup återfuktning och glow.
 • Återskapar hudens fyllighet.
 • Reducerar ärrbildning.
 • Jämnar ut hudtonen.
 • Ökar cellförnyelsen.

Dessutom är resultaten omedelbara. Även om vi rekommenderar minst 4 behandlingar för varje område kommer du att börja se betydande resultat direkt efter den första behandlingen. 

PRX T33 Användningsområden

PRX T33 är en typ av medicinsk estetisk behandling som används för hudföryngring och för att förbättra hudens utseende. Det innehåller aktiva ingredienser som bland annat trichloressigsyra (TCA) och kojinsyra. Behandlingen syftar till att stimulera kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet utan att orsaka avskiljning av det yttre hudlagret, vilket gör det till en icke-ablativ behandling.

Här är några av användningsområdena för PRX T33:

 1. Hudföryngring: PRX T33 används för att minska fina linjer och rynkor genom att öka kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet.

 2. Åldersfläckar och pigmentering: Behandlingen kan hjälpa till att minska synligheten av åldersfläckar och ojämn pigmentering.

 3. Akneärr: PRX T33 kan användas för att förbättra utseendet på ärr efter akne genom att främja hudens regenerering.

 4. Slapp hud: Det kan användas för att ge huden ett fastare och mer lyft utseende genom att öka hudens spänst.

Det är viktigt att notera att PRX T33 är en medicinsk procedur och bör utföras av en kvalificerad och erfaren professionell. Innan du genomgår behandlingen bör du rådfråga din behandlande läkare eller hudvårdsexpert för att diskutera dina mål och eventuella risker.

Hur förbereder jag mig för PRX-T33?

Det är en god idé att komma till ditt PRX-T33 besök utan smink.

 • Avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas.
 • Avstå från behandling  direkt efter rakning eller vaxning.
 • Avstå om du är gravid eller ammande.

Hur går PRX-T33-behandlingen till?

Steg ett - Samråd och samtycke

Det är viktigt att förstå att även om dermal fillers inte är receptbelagda läkemedel, så är den medicinen som behövs för att lösa upp fillers, hyaluronidas, receptbelagd. Ansiktets anatomi är dessutom komplicerad, och det är lämpligt att endast låta medicinskt kvalificerade läkare utföra fillerbehandlingar.

Vid ankomsten till kliniken kommer din behandlare att fylla i ett detaljerat formulär med personuppgifter och medicinsk historia tillsammans med dig.

Vi kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydliggöra det realistiska, förväntade resultatet av fillerbehandlingen.

Vår Behandlare på JQ.Klinik kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få.

Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Du kommer att underteckna och datera dina ifyllda formulär och en samtyckesblankett.

Ta dig tid att överväga om det är rätt för dig och var noga med att fråga vad uppföljningsproceduren är och att behandlaren har möjlighet att träffa dig om det skulle uppstå problem.

Visa mer Minimera

Steg två - PRX-T33 Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

Innan ingreppet utförs kommer vår erfarna behandlare att rådgöra med dig om huruvida ingreppet är lämpligt.

Din hud förbereds sedan med en mild rengöring, sköljs och torkas noggrant. Genom en utformad djup ansiktsmassage appliceras 2 ml av peeling lösningen. Detta upprepas 2-5 gånger på varje område i ansiktet/på halsen/på dekolletage. Produkten masseras sedan ordentligt med en utformade massageteknik tills den absorberas och en kännbar eller synlig elasticitet kan observeras.

En kur av dessa peelings är otroligt effektiv. PRX-T33 främjar stimulering av både fibroblaster och tillväxtfaktorer utan att orsaka inflammation eller skada huden. Behandlingen kan utföras när som helst på året, till skillnad från andra peeling, eftersom den inte är fotosensibiliserande (ljuskänslig), och den är lämplig för alla hudtyper.

Visa mer Minimera

Steg tre - Återbesök

Din behandlare kommer att påminna dig om eventuella efterbehandlingsprocedurer som du måste följa.
Vill du öka hållbarheten på din PRX-T33 behandling så kan du köpa produkterna hos oss till ett förmånligt pris, alltid 10% rabatt på produkterna om de köpes i samband med behandlingen.

Steg fyra - Upprepad behandling

Generellt rekommenderas fyra separata behandlingar med ungefär 7-14 dagars mellanrum. Du bör boka en konsultation först, så att din huds behov kan bedömas ordentligt. 

PRX-T33 eftervård

Efter behandlingen kan det förekomma en tillfällig värme, rodnad, svullnad och ömhet. Det behandlade området kan fjälla, vilket kan vara i upp till sju dagar. Det är viktigt att använda de korrekta efterbehandlingsprodukter som rekommenderas av behandlaren för att hjälpa till med effekterna av ingreppet. Även om peelingen inte är fotosensibiliserande rekommenderas det att man använder ett solskydd med hög solskyddsfaktor under läkningsprocessen.

Vad man bör och inte bör göra:

 • Undvik att applicera smink på det behandlade området under 24 timmar.
 • Undvik andra kosmetiska, skönhets- eller tandvårdsbehandlingar under minst en vecka.
 • Använd ett solskydd med hög solskyddsfaktor efter behandlingen.
 • Undvik extrem värme eller kyla som kan ge upphov till svettning.
 • Använd de föreskrivna efterbehandlingsprodukterna enligt anvisningarna.

Kontakta kliniken så snart som möjligt om du har några problem.

Tyckte du om krämen och vill köpa en til? Inga problem, köp WIQO FACE CREAM till ett förmånligt pris (750 kr) hos oss. 

Kan jag få andra ansikts- eller estetiska behandlingar samtidigt som jag har PRX-T33 ansiktsbehandling?

ja, behandlingen kan användas tillsammans med en rad andra estetiska hudbehandlingar och är faktiskt något som vi på JQ.klinik rekommenderar våra kunder för att förbättra behandlingens föryngrande effekt.

Vår populära PRX behandling kan kombineras med microneedling och Fillerbehandlingar för djupare linjer och rynkor. Prata med oss så hjälper vi dig med din behandling.

Varför skall jag välja PRX-T33?

Beroende på hudkvaliteten på området som behandlas och den önskade resultaten kan antal behandlingstillfällen variera. Generellt rekommenderar vi 5 separata behandlingar ca. 1-3 veckors mellanrum. Varför inte boka en gratis konsultation hos oss så att dina hudbehov kan bedömas korrekt.

PRX T33 Före och efter

PRX-T33 före och efter

Hur många behandlingar behöver jag?

Beroende på hudkvaliteten på området som behandlas och den önskade resultaten kan antal behandlingstillfällen variera. Generellt rekommenderar vi 5 separata behandlingar ca. 1-3 veckors mellanrum. Varför inte boka en gratis konsultation hos oss så att dina hudbehov kan bedömas korrekt.

PRX-T33, Hur mycket kostar det?

Enskilda behandlingar:

 • Ansikte: 1995kr
 • Hals: 1500 kr
 • Handrygg: 1500kr
 • Ansikte och hals: 2495kr
 • Ansikte, Hals och Dekolletage: 2995kr

En kur av behandlingar:

4 behandlingar plus Eftervårdsprodukt (Spara upp till 3000 kr)

 • Ansiktsbehandling 5995 Sek
 • Halsbehandling 4500 Sek
 • Handryggsbehandling 4500 Sek
 • Ansikte & hals 7495 Sek
 • Ansikte, hals & dekolletage 8995kr
Rulla till toppen
Logo white