Hyalase, det ska du göra om fillerbehandllingen går fel.

Överblick

Hyalase i korthet

Det finns många fall där fillerbehandlingen har gått fel och att detta inte har identifierats eller behandlats i tid. Detta beror oftast på att behandlingen har utförts av någon som inte är utbildad eller kvalificerad, inte nödvändigtvis för att utföra behandlingen utan att upptäcka det i god tid när något går fel.

Därför är det extremt viktig att du som kund söker upp en utbildad och legitimerad behandlare när du vill utföra fillerbehandling eller tabort filler. 

 

Hyalase.jqklinik

Boka här

Vad är Hyalase?

Hyaluronidase även känd som hyalase är ett enzym som bryter ner hyaluronsyra. Med den ökande populariteten för fillers har hyaluronidase blivit ett viktigt läkemedel för korrigering av komplikationer och otillfredsställande resultat efter fillers injektion. Av denna anledning krävs tillräcklig kunskap om hyaluronidase när man utför behandlingar med användning av hyaluronsyra fillers. På JQ klinik utförs  Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerade tandläkare så om du överväger en Hyalase eller borttagning av fillers, vet du att du kommer att vara i säkra händer på JQ klinik.

Vad används hyaluronidase till?

hyaluronidase är ett viktigt läkemedel för korrigering av komplikationer och otillfredsställande resultat efter fillers injektion.

Hur går hyalase behandlingen till?

Processen för Hyalase är likadant som processen för en fillerbehandling. Det som är väldig viktig är  att välja en erfaren utförare för att utföra dina injektioner, eftersom precision är nyckeln. Det kräver väldigt mycket noggrannhet för att jämna ut ett oregelbundet område utan att också lösa upp allt fillers. Hos Q klinik utförs  Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerade tandläkare. 

Vilka är riskerna och potentiella biverkningarna av hyaluronidase?

Precis som alla andra injektionsbehandlingar finns det  risk att  du får blåmärken på behandlingsområdet. En viss svullnad kan förekomma som försvinner efter ett par timmar. Några mindre vanliga hyaluronidase-biverkningar kan  rodnad, ömhet eller kliande känsla vid behandlingsområdet. Innan hyalase behandlingen, prata med oss om eventuella mediciner du tar, eftersom reaktioner mellan hyaluronidase och vissa mediciner kan leda till farliga biverkningar.

Hur går man tillväga?

  • Bokning och konsultation
  • Hyalase behandling
  • Återbesök

DU börjar med att boka tid hos oss. Om det är första gången du besöker oss kommer du att bli ombedd att fylla in en hälsodeklaration. Sedan får du en kostnadsfri konsultation där vi bland annat berättar om det förväntade resultatet på din hyalase behandling.

Behandlingen tar cirka 15-30 minuter. När vi väl har startat behandlingen med att injicera hyaluronidase börjar det fillers i behandlingsområde att brytas ned och mjuknas omedelbart. Även om fillers i sig har en kort halveringstid  så varar dess effektivitet lite längre. Du kommer att märka ett minskat volym på behandlingsområdet  upp till 48 timmar efter injektionen.

Vi på JQ Klinik erbjuder en kostnadsfri återbesök efter 2 veckor. Detta gör vi för att säkerställa att du som kund till JQ klinik är nöjd med in behandling.