Läppförstoring Göteborg

Naturliga resultat med Läppförstoring Göteborg

Läppförstoring Överblick

Bäst resultat

1 behadnling

Återhämtning

Inga

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30-60 min

Duration av resultat

12-24 månader

Komplikationsrisk

Medium

Behandlare

Legitimerad vårdpersonal

Bedövningsmedel

Bedövningssalva

Läppförstoring överblick

Bäst resultat

1 behandling

Återhämtning

Inga

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Behandlingstid

30-60 min

Duration av resultat

12-24 månader

Komplikationsrisk

Medium

Behandlare

Legitimerade vårdpersonal

Bedövningsmedel

Bedövningssalva

Det är naturligt att våra läppar förlorar volym och fyllighet. Detta beror på den minskningen av kollagen. Kollagen är ett av proteinerna i vår hud som ger struktur, stöd och elasticitet. Detta, i kombination med en naturlig förändring av formen på läpparna som vi åldras, innebär att våra läppar blir tunnare och mindre när vi blir äldre. Med läppförstoring Göteborg hos  JQ.klinik ser vi till du får dina naturliga former tillbaka samtidigt som vi hjälper dig att få naturligt fylliga läppar. 

Fillers hjälper till att återställa förlorad volym och det kan också användas för att omdefiniera och omforma läppar. Läppförstoring byggs bäst upp i steg, så det kan vara så att du får en mindre dos  av fillers under en period av månader för att få önskat resultat.

fillers efter

Fillers läppar, Hur fungerar det?

Vår legitimerade personal kommer att skräddarsy behandlingen efter din läpp- och ansiktsanatomi. Vår vision är att skapa naturliga resultat på dina villkor. Oavsett om det är en liten eller stor förändring som du vill åstadkomma kommer våra legitimerade personal att ha ditt ansiktes anatomi och proportioner. 

Hur går en läppförstoring Göteborg med fillers till?

Steg ett - Samråd och samtycke

Det är viktigt att förstå att även om dermal fillers inte är receptbelagda läkemedel, så är den medicinen som behövs för att lösa upp fillers, hyaluronidas, receptbelagd. Ansiktets anatomi är dessutom komplicerad, och det är lämpligt att endast låta medicinskt kvalificerade läkare utföra fillerbehandlingar.

Vid ankomsten till kliniken kommer din behandlare att fylla i ett detaljerat formulär med personuppgifter och medicinsk historia tillsammans med dig.

Vi kommer att diskutera din sjukdomshistoria och tydliggöra det realistiska, förväntade resultatet av fillerbehandlingen.

Vår Behandlare på JQ.Klinik kommer också att beskriva eventuella biverkningar och fråga om du förstår sammanfattningen av den behandling du ska få.

Denna process ska ta så lång tid som du behöver och ge dig möjlighet att väga fördelarna mot riskerna.

Du kommer att underteckna och datera dina ifyllda formulär och en samtyckesblankett.

Ta dig tid att överväga om det är rätt för dig och var noga med att fråga vad uppföljningsproceduren är och att behandlaren har möjlighet att träffa dig om det skulle uppstå problem.

Visa mer Minimera

Steg två - Läppar fillers Behandlingen

Din behandlare på JQ.Klinik kan be dig att ta ett “före” foto. Detta gör vi för vår journal och om du ger samtycke så kan det publiceras på socialamedier.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter.

Den första delen av fillerbehandlingen består av en bedövning för att göra behandlingen så bekväm som möjligt.

Din behandlare på JQ.Klinik tar bort eventuell makeup och steriliserar det område som ska behandlas. En bedövningskräm kommer sedan att appliceras på området före injektionen. Detta hjälper till att bedöva det område som ska behandlas och minskar smärtan när nålen/kanylen förs in i huden. Den bedövande effekten av bedövningskrämer som EMLA varar i cirka 30-60 minuter.

Alternativt kan din behandlare ge en lokalbedövning, där en liten mängd lignokain eller lidokain injiceras i det område som ska behandlas för att helt bedöva det. Detta kommer att leda till att man inte kan känna något i 2-3 timmar.

Din behandlare på JQ.Klinik kan ge dig mer information om de tekniker som hon anser vara lämpliga för dig. Se till att prata igenom vilken teknik din behandlare kommer att använda, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig.

Visa mer Minimera

Steg tre - Återbesök

Din behandlare på JQ.Klinik kommer att erbjuda dig en tid för återbesök senast 2 veckor genomförd behandling. Detta för att vi vill säkerställa att du är nöjd med behandlingen. 

Steg fyra - Upprepad behandling

Beroende på hur snabbt du metaboliserar fillersubstansen behöver du en ny behandling 9-24 månader efter den första behandlingen.

Din behandlare kommer att ge dig råd om när du kan behöva upprepa behandlingen.

Läppfillers eftervård

Efter behandlingen kan du fortsätta din vanliga dag. Du kommer troligen att uppleva en svullnad, men resultaten kommer att vara omedelbara. De bästa resultaten syns 2-3 dagar efter fillerbehandlingen när svullnaden har avtagit.

Råd efter behandlingen kan omfatta följande:

  • Isvattensbad eller ispackningar för att hjälpa till att minska svullnaden;
  • Användning av smärtstillande medel, t.ex. paracetamol, vid behov under några dagar efter behandlingen;
  • Blåmärken och svullnad bör avta efter ett par dagar, men om du fortsätter att uppleva mycket smärtsam svullnad och blåmärken, eller om det uppstår blåsor, bör du omedelbart kontakta din behandlare.

Eventuella biverkningar bör förmedlas till behandlaren.

Vem kan genomgå behandling för läppförstoring Göteborg?

Läppförstoring Göteborg med fillers är lämplig för alla vuxna, oavsett kön. Har du generella funderingar kan du läsa vår Fillers guide. 

Kommer jag få ankläppar med filler i läppar?

Absolut inte! Med korrekt teknik och rätt material kommer du att inte få ankläppar, vilket vi på JQ.Klinik är väldigt noggranna med.

Blev inte resultatet som du ville?

Det finns produkter tillgängliga som kan lösa upp hyaluronsyra fillers, så effekterna av våra fillers kan vändas om det behövs. Produkterna för att lösa filler är receptbelagda läkemedel och måste utföras av en expert. Våra personal är legitimerade sjukvårdpersonal så hos JQ.Klinik är du i trygga händer.

Hur många behandlingar behöver jag?

Hur många behandlingar som behövs beror på vilket område som ska behandlas. Om det är första gången du få behandlingen fillers läppar, exempelvis, behövs det oftast minst 1 ml. Vi rekommenderar att bygga upp läpp vävnader så småningom och därför rekommenderar vi oftast en uppfräschning efter ca 1-2 månader. Exempelvis, för läppar, krävs det 2-3 behandlingar innan ett naturligt och långvarigt resultat uppstår. Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation med våra experter för att diskutera hur många behandlingar just du behöver.

Vilka är förekommande biverkningarna av en läppförstoring?​

Vi på JQ.Klinik använder marknadens välkända material som Restylane, Juvederm och TEOSYAL. Dessa produkter har genomgått ett antal kvalitetstester och testats mot eventuella komplikationer och betraktas därför som säkra filler-produkter. Lätt ömhet, rodnad är bland de vanligaste komplikationerna. Vissa kan även få blåmärke. Bland de sällsynta komplikationerna finns infektioner som kan uppstå där huden penetreras.

Läppförstoring Behandling, Hur mycket kostar det?

Priserna för fillers baseras i allmänhet på det uppskattade antalet sprutor som behövs för att uppnå det önskade resultatet.  En läppförstoring behandling hos JQ.Klinik kostar fr. 3500 SEK. 

Ansvarsfriskrivning för JQ.Klinik

Information på JQ.Klinik.se är INTE avsedd som medicinsk rådgivning utan enabart för att förmedla information.

Innan du genomgår någon icke-kirurgisk kosmetisk behandling som nämns någonstans på JQ.Klinik.se bör du rådgöra med vår kvalificerad och ackrediterad behandlare som är ordentligt utbildad och fullt försäkrad för att utföra den behandling du är intresserad av. Varken författaren till guiderna eller bloggartiklarna, eller den behandlare som har verifierat guiderna,  kan hållas ansvariga för eventuella förluster eller anspråk som uppstår till följd av användning eller missbruk av innehållet på JQ.Klinik.se.