Naturliga resultat med filler, läppförstoring.

Överblick

fillers efter

Läppförstoring i korthet

Det är naturligt att våra läppar förlorar volym och fyllighet. Detta beror på den minskningen av kollagen. Kollagen är ett av proteinerna i vår hud som ger struktur, stöd och elasticitet. Detta, i kombination med en naturlig förändring av formen på läpparna som vi åldras, innebär att våra läppar blir tunnare och mindre när vi blir äldre. Med läppförstoring behandling hos  JQ.klinik ser vi till du får dina naturliga former tillbaka samtidigt som vi hjälper dig att få naturligt fylliga läppar. 

Fillers hjälper till att återställa förlorad volym och det kan också användas för att omdefiniera och omforma läppar. Läppförstoring byggs bäst upp i steg, så det kan vara så att du får en mindre dos  av fillers under en period av månader för att få önskat resultat.

Filler läpparLäppförstoring

Filler läppar, Hur fungerar det?

Vår legitimerade personal kommer att skräddarsy behandlingen efter din läpp- och ansiktsanatomi. Vår vision är att skapa naturliga resultat på dina villkor. Oavsett om det är en liten eller stor förändring som du vill åstadkomma kommer våra legitimerade personal att ha ditt ansiktes anatomi och proportioner. 

Vem kan genomgå en läppförstoring behandling?

Läppförstoring med fillers är lämplig för alla vuxna, oavsett kön. Har du generella funderingar kan du läsa vår Fillers guide. 

Blev inte resultatet som du ville?

Det finns produkter tillgängliga som kan lösa upp hyaluronsyra fillers, så effekterna av våra fillers kan vändas om det behövs. Produkterna för att lösa filler är receptbelagda läkemedel och måste utföras av en expert. Våra personal är legitimerade sjukvårdpersonal så hos JQ.Klinik är du i trygga händer.

Kommer jag få ankläppar med filler i läppar?

Absolut inte! Med korrekt teknik och rätt material kommer du att inte få ankläppar, vilket vi på JQ.Klinik är väldigt noggranna med.

Vilka är förekommande biverkningarna av en läppförstoring?​

Vi på JQ.Klinik använder marknadens välkända material som Restylane, Juvederm och TEOSYAL. Dessa produkter har genomgått ett antal kvalitetstester och testats mot eventuella komplikationer och betraktas därför som säkra filler-produkter. Lätt ömhet, rodnad är bland de vanligaste komplikationerna. Vissa kan även få blåmärke. Bland de sällsynta komplikationerna finns infektioner som kan uppstå där huden penetreras.

Hur många behandlingar behöver jag?

Hur många behandlingar som behövs beror på vilket område som ska behandlas. Om det är första gången du få behandlingen fillers läppar, exempelvis, behövs det oftast minst 1 ml. Vi rekommenderar att bygga upp läpp vävnader så småningom och därför rekommenderar vi oftast en uppfräschning efter ca 1-2 månader. Exempelvis, för läppar, krävs det 2-3 behandlingar innan ett naturligt och långvarigt resultat uppstår. Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation med våra experter för att diskutera hur många behandlingar just du behöver.

Hur går man tillväga?

  • Bokning och konsultation
  • Läppförstoring behandlingen
  • Återbesök och repetition

DU börjar med att boka tid hos oss. Om det är första gången du besöker oss kommer du att bli ombedd att fylla in en hälsodeklaration. Sedan får du en kostnadsfri konsultation där vi bland annat berättar om det förväntade resultatet på din Profhilo behandling.

Din behandling tar cirka 15-30 minuter. Den första delen av din behandling är att applicera ett bedövningsmedel för att göra din behandling så bekväm som möjligt. Vår legitimerade personal tar bort smink och steriliserar området som ska behandlas med en antibakteriell / alkohol lösning.

Området som ska behandlas kommer då att bedövas. Detta görs på följande sätt:
En anestesikräm appliceras på området före injektionen. Detta hjälper till att bedöva området som ska behandlas och minskar smärta när nålen sätts in i huden. De bedövande effekterna av bedövande krämer som EMLA varar cirka 30-60 minuter.
Vår personal på JQ.Klink kommer att använda en mikronål för att injicera små mängder filler i läpparna. 

Efter att filler för din läppförstoring behandling har injicerats kommer vår personal på JQ.Klinik massera filler materialet för att säkerställa att det är jämnt fördelat och korrekt placerat.

Vi på JQ Klinik erbjuder en kostnadsfri återbesök efter 2 veckor. Detta gör vi för att säkerställa att du som kund till JQ klinik är nöjd med in behandling. 

Beroende på hur snabbt fillers metaboliseras av din kropp och vilken produkt du behandlades med, kommer du att behöva en upprepad behandling 6-24 månader efter din första behandling.

Vår personal kommer att hjälpa dig med tips och råd om hur du kan maximera hållbarheten av din läppförstoring behandling.