Microneedling: Förbättra hudstrukturen och kollagenproduktion.​

Microneedling med NCTF är en effektiv behandling för många olika hudproblem. Såsom förlorad lyster, Förstorade porer och akne, Torr eller uttorkad, hud Slapp och åldrad hud, Rynkor och fina linjer,  Akneärr, upphöjda ärr Pigmentförändringar, Hudbristningar och Brännskador.

Enskilda behandlingar

Spara 50% på din behandling om du köper ett paket efter din behandling.
1 behandling
 • 1 bahandlig 1890 SEK
 • FILLMED B3 recovery Cream 790 SEK

Vilka är fördelarna med microneedling?

Microoneedling med NCTF är en effektiv behandling för många olika hudproblem, men generellt kan man säga att microneedling med NCTF har följande fördelar:

 • Stimulation av hudens kollagen
 • Förbättrar och minskar ärr och bristningar
 • Behandlar fina linjer
 • Jämnar ut rynkor och förbättrar hudton
 • Minskar pormaskar och akne
 • förbättrar brännskador

Kontakta oss idag om du vill veta mer eller om du vill boka din tid hos JQ.klinik.

NCTF

Vad är microneedling?

Microneedling är en avancerad nålbehandling där små mikroskopiska nålstick förs i huden för att förbättra hudstrukturen och kollagenproduktion. Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF+HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och stärka upp huden och göra den frisk och återfuktad. Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont. 

Hur ofta behöver man göra microneedling behandlingen?

Det kan variera beroende på vilket resultat man förväntar sig men vi på JQ.Klinik rekommenderar en kur på 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat. Men det är många som ser skillnad redan efter första behandlingen. 

Gör det ont att behandlas med microneedling?

Vid ytlig behandling med microneedling brukar det kittlas eller rivas lite i huden. Väljer man djupare nåldjup kan det kännas lite mer smärtsamt. 

Microneedling aftercare/efterbehandling

Efter en behandling med microneedling kan du få en tillfällig rodnad. Ofta brukar reaktionen avta efter 24 timmar. Några dagar efter behandlingen kan huden upplevas torr och stram. För att uppnå bästa resultatet rekommenderar vi på JQ.klinik att du använder FILLMED B3 recovery Cream för att återfukta huden. Du kommer att få all information om hur du ska ta hand om huden efter behandlingen av din behandlare på JQ.Klinik. 

Hur går man tillväga?

 • Bokning och konsultation
 • Microneedling behandling
 • Efterbehandling genomgång
 • Upprepa

DU börjar med att boka tid hos oss. Om det är första gången du besöker oss kommer du att bli ombedd att fylla in en hälsodeklaration. Sedan får du en kostnadsfri konsultation där vi bland annat berättar om det förväntade resultatet på din Profhilo behandling.

Behandlingen tar cirka 30-40 minuter. Vi börjar med att ta en "före" bild.  Detta gör vi för att du som kund hos oss ska kunna se hur behandlingen har påverkat och förbättrat din hy. Sedan kommer din utövare att ta bort smink och förbereda ansiktet för behandlingen.

 

Din utövare kommer att påminna dig om alla eftervårdsprocedurer du behöver följa.

Det tar 2-3 veckor att se betydande förbättring av din hud. Vi på JQ.Klinik rekommenderar en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat resultat. Men det är många som ser skillnad redan efter första behandlingen.