Vår vision är att skapa naturliga resultat på dina villkor. Hos JQ.Klinik utförs alla injektionsbehandlingar av leg. ST-tandläkare där dina behov och upplevelser alltid ligger i fokus. Vi strävar alltid efter att vara i framkant och uppdaterad inom marknadens mest avancerade och utvecklade metoder och material. JQ.Klinik ligger i salongen Chica Jag på Eklandagatan 2 vid Korsvägen. Har du några frågor eller funderingar? Tveka då inte att kontakta oss. Håll utsikt på vår intagram för erbjudanden, tävlingar och nyheter. @jq.klinik

Jilah Qaljaee

Maryam Qaljaee

Ali

Ali Qaljaee

Lär känna JQ.Klinik
Jilah Qaljaee Grundare
Jilah Qaljaee är en legitimerad specialisttandläkare inom tandreglering från Sahlgrenska Akademin. Hon har ett stort intresse för sitt yrke och forskning och du hittar därför henne ofta på diverse konferenser och fortbildningar. Hon strävar alltid efter att vara i framkant och uppdaterad inom marknadens mest avancerade och utvecklade metoder och material, både i Sverige och utomlands. Med sin passion för det estetiska och öga för detaljer utbildade hon sig till certifierad injektionsbehandlare och startade JQ.Klinik under 2016. Enligt Jilah står kundens behov och upplevelser alltid i fokus, vilket har resulterat i många nöjda och lojala kunder genom åren. Hon är även utbildningsledare och föreläsare på Schola Esthetica.
Om oss Maryam Qaljaee
Maryam Qaljaee Certifierade hudbehandlare
Maryam Qaljaee är blivande tandhygienist från Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Hon har stort intresse för sitt yrke och skönhet och uttrycker gärna sin konst genom sina behandlingar. Maryam har många års erfarenhet inom ögonfransförlängning, Microneedling, BB-Glow, Lash Lift och Brow Lift. Till hennes hjälp väljer hon alltid material från marknadens ledande märken inom skönhetsbranschen. Hon är resultatinriktad och sätter alltid kundens behov och upplevelser i fokus. Hon är även utbildningsledare och föreläsare på Schola Esthetica.
Ali JQ.Klinik
Ali Qaljaee Verkställande direktör
Ali Qaljaee är VD och marknadsansvarig för JQ.Klinik. Han har hand allt från leverantörskontakt till varumärkesutveckling. Han har en Injengörsexamen inom maskinteknik och produktutveckling och lägger stor vikt på god kvalité på både tjänster och produkter som erbjuds hos JQ.Klinik. Hans stora intresse för webbutveckling har även resulterat i denna fantastiska hemsida.

Vårt lag

Ali