Projekt: en bra grej JQ.KLINIK​

Vi är så stolta över att introducera vårt nya projekt: en bra grej med den internationella hjälporganisationen Operation Smile.

Operation Smile utför säkra, kostnadsfria operationer på barn och vuxna med läpp-, käk- och gomspalt. De arbetar i 40 länder, och är helt beroende av sina medicinska volontärer: plastikkirurger, narkosläkare och annan vårdpersonal från över 60 länder. Tack vare ekonomiska bidrag från givare kan de fortsätta sin verksamhet och hjälpa fler att få ett värdigt liv genom ett nytt leende.

Vi på JQ.Klinik vill vara med och hjälpa Operation Smile i deras fantastiska arbete och har därför valt att donera en del av vår vinst till organisationen Operation Smile. Du som kund är också nu med och bidrar till fler ska få ett värdigt liv genom ett nytt leende. Så låt oss tillsammans bidra till ett par leenden!

VÅR FILOSOFI

Att förbättra din självkänsla så du kan vara ditt bästa jag.

Vår vision är att skapa naturliga resultat på dina villkor. Hos JQ.Klinik utförs alla injektionsbehandlingar av leg. ST-tandläkare där dina behov och upplevelser alltid ligger i fokus. Vi strävar alltid efter att vara i framkant och uppdaterad inom marknadens mest avancerade och utvecklade metoder och material. 

jq.klinik jq.klinik jq.klinik jq.klinik jq.klinik jq.klinik jq.klinik

Grundare & behandlare

Jilah Qaljaee

Jilah Qaljaee är en legitimerad specialisttandläkare inom tandreglering från Sahlgrenska Akademin. Hon har ett stort intresse för sitt yrke och forskning och du hittar därför henne ofta på diverse konferenser och fortbildningar. Hon strävar alltid efter att vara i framkant och uppdaterad inom marknadens mest avancerade och utvecklade metoder och material, både i Sverige och utomlands. Med sin passion för det estetiska och öga för detaljer utbildade hon sig till certifierad injektionsbehandlare och startade JQ.Klinik under 2016. Enligt Jilah står kundens behov och upplevelser alltid i fokus, vilket har resulterat i många nöjda och lojala kunder genom åren. Hon är även utbildningsledare och föreläsare på Schola Esthetica.

Möt våra begåvade medarbetare

The Team

Hudbehandlare
Maryam

Maryam Qaljaee är blivande tandhygienist från Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Hon har stort intresse för sitt yrke och skönhet och uttrycker gärna sin konst genom sina behandlingar. Maryam har många års erfarenhet inom ögonfransförlängning, Microneedling, BB-Glow, Lash Lift och Brow Lift. Till hennes hjälp väljer hon alltid material från marknadens ledande märken inom skönhetsbranschen. Hon är resultatinriktad och sätter alltid kundens behov och upplevelser i fokus. Hon är även utbildningsledare och föreläsare på Schola Esthetica.

verkställande direktör
Ali

Ali Qaljaee är VD och marknadsansvarig för JQ.Klinik. Han har hand allt från leverantörskontakt till varumärkesutveckling. Han har en Ingenjörsexamen inom maskinteknik och produktutveckling och lägger stor vikt på god kvalité på både tjänster och produkter som erbjuds hos JQ.Klinik.

Hans stora intresse för webbutveckling har även resulterat i denna fantastiska hemsida.

Hitta oss

Rulla till toppen