PROFHILO: Revolutionerande hudvård, lys upp din hy.

Överblick

Profhilo behandling i korthet

Profhilo är en icke-kirurgisk anti-åldrande behandling som är effektiv, långvarig och säker. JQ.Klinik är en av de ledande kliniker i Göteborg som erbjuder Profhilo. Alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av legitimerade tandläkare. Därför kommer du vara i trygga händer hos oss på JQ.Klinik om du överväger en Profhilo-behandling. Behanlingen är en unik injektionsbehandling som fungerar genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden. Profhilo innehåller hyaluronsyra, ett naturligt förekommande ämne i kroppen för att återfukta och uppstrama huden genom att stimulera uppbyggnad av nya, yngre hudceller.

Hyalase

Boka här

Vad är Profhilo®?

Produkten är gjord av högkoncentrerad och högrenad hyaluronsyra (HA). Profhilo är en mirakulös injektionsbehandling som kan användas i ansiktet, nacken, dekolltage eller på händerna för att förbättra din hy och få dig att se föryngrade och mer ungdomlig ut. 

Hur går Profhilo-behandlingen till?

Produkten injiceras i 10 specifika områden i ansiktet, bio estetiska punkter, även känd som BAP. Produkten sprider sig under hudytan där den omedelbart återfuktas inuti huden på grund av hyaluronsyrans hydrofila egenskaper.

Hur många behandlingar behövs?

Vår expert på JQ.Klinik rekommenderar två behandlingar med 4 veckors mellanrum för att få det bästa resultatet. Du kommer att se det slutgiltiga resultatet efter ca. 2 månader. För att förlänga din Profhilo resultat bör du genomgå behandlingen var 6:e månad.

Vilka är biverkningarna av Profhilo?

Efter behandlingen kommer du att sannolikt få rodnad och klumpighet i de behandlade områdena. Detta avtar vanligtvis inom en 24-timmarsperiod. Vänligen tänk på att inte använda smink resten av dagen eftersom att det kan orsaka irritation.

Vem är en lämplig kandidat för Profhilo?​

Vi rekommenderar behandlingen till dig som känner att din hud har börjat tappa elasticitet, tappa volym, saknar lyster eller se torr ut. Profhilo kan användas på ansiktet och/eller nacken för att fräscha upp och föryngra huden. Du får ett naturligt resultat utan att ändra ansiktsform eller få mer volym. Behandlingen är inte lämplig för dem som vill ersätta förlorad volym i specifika delar av ansiktet eller de som vill ändra ansiktsformen.

Vad ska man tänka på före och efter behandling med Profhilo?

Som med alla injektionsbehandlingar, undvik NSAIDS (Icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel), fiskoljor och alkohol 48 timmar innan din behandling. Utöver detta behöver du inte vidta några speciella steg för att förbereda dig inför en Profhilo behandling. Det är också bra att rengöra huden grundligt innan din behandling.Efter behandlingen ska du avstå att dricka alkohol, hård fysisk ansträngning som träning, smink, sol/solarium i 24 timmar.

Hur går man tillväga?

  • Bokning och konsultation
  • Profhilo behandling 1
  • Profhilo behandling 2
  • Återbesök

DU börjar med att boka tid hos oss. Om det är första gången du besöker oss kommer du att bli ombedd att fylla in en hälsodeklaration. Sedan får du en kostnadsfri konsultation där vi bland annat berättar om det förväntade resultatet på din Profhilo behandling.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter. Vi börjar med att ta bort smink och förbereda ansiktet för behandlingen. Profhilo® injiceras i 10 specifika områden i ansiktet, bio estetiska punkter, även känd som BAP. Produkten sprider sig under hudytan där den omedelbart återfuktas inuti huden på grund av hyaluronsyrans hydrofila egenskaper.

Efter ca 4 veckor får du komma på andra besök. Värt att notera är att du kommer kunna se de bästa resultatet 4 veckor efter din andra behandling. 

Vi på JQ Klinik erbjuder en kostnadsfri återbesök efter 2 veckor. Detta gör vi för att säkerställa att du som kund till JQ klinik är nöjd med in behandling. 

Vi rekommenderar Profhilo behandling var sjätte månad för att bibehålla resultaten.