Tear trough filler behandla mörka ringar under ögonen

Överblick

REKOMMENDERAS

1 behandling

DURATION AV RESULTATEN

12-24 månader

ÅTERHÄMTNING

3 - 4 timmar

RISKER/KOMPLIKATIONER

Medium

BEDÖVNINGSMEDEL

bedövningssalva

BEHANDLINGSTID

30 - 60 min

Utförare

legitimerade vårdpersonal

Tillbaka till rutiner

Samma dag

Tear Trough behandling i korthet

Under ögon Tear Trough Filler

Tear Trough är området mellan nedre ögonlocken och kinderna. Ihållighet i detta område ger oftast ett trött utseende och anledningen till detta kan vara olika. Det kan vara genetiskt, medfött eller p.g.a. att man förlorar subkutant fett och elastin i huden när man går ner i vikt, eller genom den naturliga åldringsprocessen. Området under ögonen är väldigt ömtålig då det finns viktiga nerver och artärer i området. Det är därför väldigt viktigt att du väljer en lämpligt kvalificerad och erfaren utförare med medicinsk bakgrund för Tear Trough fillerbehandlingar. Hos JQ.Klinik utförs alla injektionsbehandlingar av legitimerad tandläkare och du är därför alltid i trygga händer. 

fyllmedel och botoxtear troughs fix
tear trough behandling

Tear Trough fillers, även känt som fillers under ögonen.

 

Det är en icke-kirurgisk och populär behandling där fillers injiceras i området under ögonen för att återställa volymen och minska och, i vissa fall, eliminera mörka ringar under ögonen.

 

Under ögon-fillers-behandlingen är ett effektivt sätt för att förbättra strukturer runt ögonen samtidigt som det lyser upp huden.

 

 Vi på JQ.Klinik använder hyaluronsyra (HA) fillers då HA är ett naturligt förekommande ämne. Hyaluronsyra är utmärkt eftersom att den kan hålla 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör att huden ser slät och återfuktad ut. Hyaluronsyra bryts gradvis ned av kroppen.

 

Vi använder oss av marknadsledande material för under ögon fillers behandlingar. Exempel på hyaluronsyrebaserade fillers på JQ.Klinik är Restylane®, Juvéderm® och Belotero®. 

Området under ögonen är väldigt ömtålig då det finns viktiga nerver och artärer i området.

 

Det är därför väldigt viktigt att du väljer en lämpligt kvalificerad och erfaren utförare med medicinsk bakgrund fillerbehandlingar under ögonen.

 

Hos JQ.Klinik utförs alla injektionsbehandlingar av legitimerad tandläkare och du är därför alltid i trygga händer.

Vi på JQ.Klinik använder olika tekniker för att utföra olika behandlingar.

 

På grund av känslighet i området under ögonen och för att minimera risker för eventuella skador använder vi en avancerad teknik utan vass nål, d.v.s. Cannula-tekniken.

 

Du som patient får bedövningssalva innan injicering av fillers för att du ska känna så lite smärta eller obehag som möjligt.Våra fillers innehåller bedövningsmedel, vilket innebär att du i många fall inte kommer att känna något överhuvudtaget.

Det bästa med fillers är att du som kund hos oss på JQ.Klinik i allmänhet kan se förbättring direkt efter behandlingen.

 

Det slutliga resultatet ser du oftast efter några dagar när eventuella svullnader eller blåmärke avtar.

Alla hyaluronsyrebaserade fillers som används på JQ.Klinik är FDA-godkända, men det finns tyvärr alltid risk för biverkningar vid alla behandlingar.

 

Vanliga biverkningar kan vara rodnad, svullnad och blåmärken. Dock tenderar dessa biverkningar att vara lindriga och försvinna helt efter bara några få dagar. Vill du veta mer om biverkningarna är du välkommen att kontakta oss.

En Tear Trough fillerbehandling riktar sig till alla som har skåror/ihållighet i området under ögonen.

 

Eftersom att det saknas studier som har testat fillerbehandling på ammande eller gravida kvinnor rekommenderar vi att man avstår från dessa typer av behandlingar under dessa perioder.

 

Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation hos oss på JQ.klinik för att få råd av en expert som då kan avgöra om du behöver Tear Trough fillers.

En vecka före ditt behandlingstillfälle med Tear Trough fillers och ett par dagar efter behandlingen bör du undvika ibuprofen, aspirin, fiskolja och E-vitamin, då dessa kan leda till blodförtunnande och därmed blödning.

 

Prata gärna med oss på JQ.Klinik gällande dina mediciner för att få bästa möjliga råd och resultat. Det är även viktigt att avstå från alkohol, hård fysisk ansträngning som träning, smink, sol/solarium i 24 timmar.

Boka här

Hur går man tillväga?

  • Bokning och konsultation
  • Tear trough behandling
  • Återbesök

DU börjar med att boka tid hos oss. Om det är första gången du besöker oss kommer du att bli ombedd att fylla in en hälsodeklaration. Sedan får du en kostnadsfri konsultation där vi bland annat berättar om det förväntade resultatet på din Tear Trough fillerbehandling.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter. Den första delen av din  fillerbehandling mot trötta ögon är att applicera ett bedövningsmedel. Du som patient får bedövningssalva innan injicering av fillers för att du ska känna så lite smärta eller obehag som möjligt.

Din utövare tar bort sedan smink och steriliserar området som ska behandlas. På grund av känslighet i området under ögonen och för att minimera risker för eventuella skador använder vi en avancerad teknik utan vass nål, d.v.s. Cannula-tekniken.

Vi på JQ Klinik erbjuder en kostnadsfri återbesök efter 2 veckor. Detta gör vi för att säkerställa att du som kund till JQ klinik är nöjd med in behandling.