TRÅDLYFT

Trådlyft är en minimal invasiv behandling inom skönhetsbehandlingar. Det är en av de senaste teknikerna inom branschen som har blivit väldigt populärt för de som vill undvika kirurgi.

Trådlyft är en minimal invasiv behandling inom skönhetsbehandlingar. Det är en av de senaste teknikerna inom branschen som har blivit väldigt populärt för de som vill undvika kirurgi. En billigare metod jämfört med kirurgiska metoder som ger na och naturliga resultat. Behandlingen görs utan narkos, med lokalbedövning, ingen ärrbildning och har kort återhämtningstid. Behandlingen tar 45-60 minuter.

Trådar som vi använder idag är PDO (Polydioxanon) trådar som är välbeprövade och godkända sedan långt tillbaka. Dessa trådar används vid kirurgi i många år. PDO-trådar verkar genom att öka produktion av elastin och kollagen i ansiktet som resulterar en uppstramning och lättare lyft i ansiktet. Den här stimulering av ny kollagen bildning kommer efter ca 2 veckor efter ingreppet.

Du kan förvänta dig en markant lyft vid behandlingstillfället dock full eekten kan komma efter ca 4 månader då stimulering av kollagen bildning kan ta era månader. Ett lätt lyft och åtstramning av huden är resultatet efter ingreppet. Den uppnådda lyften kan fortsätta att vara i ca 18-24 månader. Till skillnad från andra trådar har PDO trådar mindre diameter och snabb absorptionstid, låg risk för förtjockning och ärrbildning.

Lämpliga kandidater:

25 år gammal och uppåt

Ej mycket överskottshud då trådarna inte kan bära tyngden

För övriga kontraindikationer görs alltid en konsultation innan behandling

Behandlingsområden:

Alla områden i ansiktet utan begränsning såsom kindlyft, dubbelhaka, ögonbrynslyft, käklinje, nasolabialaveck, hamsterpåsar m.m.

Biverkningar:

Svullnad de första 3-4 dagarna, blåmärke för de som har lätt att få blåmärke