Trådlyft-Strama upp huden utan kirurgi.

Överblick

Trådlyft i korthet

Trådlyft, är ett icke-kirurgiskt och minimal invasivt ingrepp som är i vissa fall ett utmärkt alternativ till den traditionella ansiktslyft operationen. Resultaten av trådlyft behandlingen är omedelbara, långvariga och direkt synliga. Trådlyft används för att behandla området i ansiktet som tyder på åldrande, såsom slapp hud i kinderna, halsen och käken. Trådlyft resulterar i mera konturer i käken, minskar nasolabiala veck och marionettlinjer. Det är värt att notera att ingreppet tar mindre än en timme och du kan i princip gå tillbaka till dina vardagliga rutiner. 

Vi på JQ klinik erbjuder marknadledande märken och att alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av legitimerade tandläkare, så du vet att du är i trygga händer. 

Vem är en lämplig kandidat för trådlyft-behandling?

  • Du ska vara över 25 år gammal
  • Önskar dig ansiktslyft utan kirurgi 
  • Vi rekommenderar alltid en konsultation innan behandlingen.

Vill du boka en en tid för behandling?

Vi erbjuder gratis konsultation alltid innan din behandling. Välkommen att boka en tid hos oss.
Trådlyft GöteborgTrådlyft

Vad är trådlyft behandling?

Trådlyft behandlingen är en minimal invasiv behandling som ger ett stramare och föryngrat utseende i ansiktet eller nacken. Kirurgiska trådar som är gjorda av antingen PLA eller PDO förs in subkutana vävnaden i det området som man vill behandla och sedan trimmas vilket gör att huden stramar i det behandlade området och ger ett subtilt, stramt utseende. 

Gör det ont att sätta in PDO trådar?

Man får alltid en lokalbedövning.
PDO trådar som vi använder hos JQ.Klinik i Göteborg är resorberbara och bryts ned av kroppen över tid. Det betyder att du sätter in trådlyftar som inte är okända för kroppen. 

Vilka är fördelarna med trådlyft?

Trådlyft lyfter huden direkt, vilket innebär att du kommer att märka resultat direkt. Du kommer att se mer konturer i käklinjer och mindre häng i kinderna, nacken och halsen. 
Detta är en minimal invasiv behandling och passar dig som vill få ett ansiktslyft utan kirurgi. 
Det riktiga resultat visar sig dock efter ett par veckor efter din behandling. Trådarna får fettvävnad i behandlingsområdet att dra ihop sig vilket stimulerar cellförnyelse och får att huden att bli mjukare och mindre skrynklig. Eftersom PLA och PDO löser sig naturligt i kroppen, finns det inget behov av att ta bort de. 

Vilka är förekommande biverkningarna av trådlyft-behandling?

Som med alla behandlingar finns det en liten risk för biverkningar även på trådlyft-behandling. De vanliga förekommande biverkningar är blåmärken, ömhet och svullnad i behandlingsområdet. Du kan använda dig av receptfria värktabletter för att lindra obehag.

När skall man inte göra trådlyft?

Trådlyft rekommenderas normalt inte vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då suturerna helt enkelt inte kommer orka bära tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi.

Vad ska man tänka på före och efter behandling med trådlyft?

Under 48 timmar före din behandling bör du undvika Alkohol, Aspirin, Ibuprofen och Fiskoljor.

Eftersom C-vitamin hjälper med kollagenproduktionen i kroppen kan det rekommenderas att ta en C-vitamin. Det är också bra rengöra huden grundligt innan din behandling.